Haberler

5 Çocuğunu Sobaya Kurban Eden Babanın En Zor Anı

Güncelleme:

Antalya Korkuteli'de Suriye'deki iç savaştan kaçan ailenin 5 çocuğu soba zehirlenmesinden yaşamını yitirdi. Cenazelerin evden çıkarıldığı an yürekleri dağladı.

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde 5 Suriyeli çocuk, odanın içerisine koydukları soba kovasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

30 TL KARŞILIĞINDA ÇALIŞIYORLARDI

Olay, sabaha karşı Aşağıpazar Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye'deki iç savaştan iki hafta önce kaçarak 5 çocuğuyla birlikte Korkuteli'ne gelen 45 yaşındaki İbrahim Almahawi ve eşi Nufea Almahawi, gündelik işçi olarak 30 TL karşılığı mantar toplama ve bağ- bahçe budama işlerine gidiyordu.

KOVAYI SALONUN ORTASINA KOYDULAR

Kaldıkları müstakil evin yatak odasında dün akşam soğuk hava nedeniyle kömür sobasını yakan Suriyeli çiftten Nufea Almahawi, içerisinde kömürler sönmeden çıkarttığı kovayı saat 23.00 sıralarında dışarı bıraktı. Bu sırada salonda uyuyan 5 kardeşten biri, dışarıya bırakılan kovayı ısınmak amacıyla yattıkları salonun ortasına getirdi.

ANNE VE BABA ÇOCUKLARININ CANSIZ BEDENİNİ BULDU

18 yaşındaki Cemile Almahawi, 14 yaşındaki Ala Almahawi, 11 yaşındaki Ahmet Almahawi, 9 yaşındaki Nesri Almahawi ve 7 yaşındaki Gıfran Almahawi, bir süre sonra uykuya daldı. Bu sabah kardeşlerin odasına giren anne ve baba, çocuklarını yataklarında hareketsiz yatarken buldu.

SURİYE'YE GÖNDERİLECEK

Polis ve sağlık ekiplerine bilgi verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri 5 kardeşin kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Almahawi kardeşlerin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 5 kardeşin otopsilerinin ardından defnedilmek üzere Suriye'ye gönderileceği belirtildi.

Polis merkezinde ifadeleri alınan İbrahim- Nufea Almahawi çifti ise Korkuteli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Korkuteli Antalya Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (26)

hatayliimobilWeb@haberler.com:

İyi olmuş vatanini birakip kacmasaudilar savassaydilar

3
63
yanıtYanıtla
TOKATLI:

BENİMDE BAŞIMA GELDİ EVLAT ACISI HİÇ BİRŞEYE BENZEMİYOR ALLAH C. C. BÜYÜK SABIRLAR VERSİN

42
0
yanıtYanıtla
yuregi yaprak abla:

yarab bundan daha acı ne olabilir ? Ölümden kacarken ölüme yakalamak oy yuregi parça parça olmuş baba Allah sabır versin zor ama Allah büyük bir sabır versin. . .

34
0
yanıtYanıtla
Ana:

Allah bu zavalli insanlara sabir versin. Allah rahmet eylesin. . . acilari bitmiyor maalesef

34
0
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

yarabbim sabır ver sen bu çaresiz insanlara:(

28
0
yanıtYanıtla
izmirli:

burda bi ton aç evsiz mağdur insan var sen kalk bide dışardan aç mağdur getir al sana kaos. neyin oyunu bunlar.

6
22
yanıtYanıtla
osmanlimobilWeb@haberler.com:

ya bu devlet neden sobali evlere oten cihazlardan bedava dagitmiyo komur vermekten daha iyi

28
0
yanıtYanıtla
BAKİ GÜNEŞ:

ULAN BARİ BURDA FAŞİSTLİK YAPMAYIN ADAM KEYFİNDEN GELMEMİŞ ÇARESİZL, İKTEN WE SAWAŞTAN DOLAYI BIRAKIP KASÇAÇMIŞ BARTİ BU ÖLÜM ÜZERİNDEN FAŞİSTLİK YAPMAYIN ALAH SABIR WERSİN ÖLENLERİN AİLELERİNE WEÖLENLEREDE RAHMET EYLESİN AMİNN

24
1
yanıtYanıtla
DOĞRUYOLDAYIM:

Ölenlere Allahtan rahmetler acılı bayada sabırlar dilerim. Dünyanın neresinde olursan ol yoksulluk ve çaresizlik yan yana gelince ortaya birde cahillik çıkarsa Alllah yardımcın olsun.

23
0
yanıtYanıtla
ihtiyar:

bu çok büyük vede çekilmez bir acı

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title