Haberler

Antalya'da, Kent Tarihinin En Büyük Uyuşturucu Operasyonu

Güncelleme:

Antalya'da 500 polisin katılımıyla, kent tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu yapıldı. Ancak aynı saatlerde çok da acı bir haber geldi.

Antalya'da 500 polisin katılımı ile kent tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştiren Antalya Emniyet Müdürlüğü, sabaha karşı gelen bir haberle yıkıldı.

Operasyonun başladığı saatlerde anne ve babası polis memuru olan 17 yaşındaki T.İ.'nin Uncalı Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis lojmanlarında hayatını kaybettiği bilgisi verildi.

KURTARILAMADI

İhbarın hemen ardından harekete geçen 112 Acil Servis ekipleri polis lojmanlarına giderek T.İ.'ye müdahalede bulundu. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan genç, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

GÖRGÜ TANIKLARI: BONZAİ KULLANMIŞ

T.İ.'nin bonzai kullandığını iddia eden görgü tanıkları, "Bu ibret dolu bir olay. Anne ve babası polis olan bir çocuğumuz bile uyuşturucu nedeniyle komaya girip hayatını kaybedebiliyorsa uyuşturucu kullanımının geldiği nokta endişe vericidir" diye konuştu. Baba T.İ. ile anne H.İ.'nin ayrı yaşadığı öğrenildi.

EMNİYET 'UYUŞTURUCU KOMASI' İDDİALARINI YALANLADI

Turhan İ.'nin uyuşturucu komasında öldüğü iddialarını yalanlayan Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "Ön raporda da uyuşturucuya benzer bir bulguya rastlanılmadı. Kalp krizi olduğu değerlendiriliyor" dedi.

Turhan İ.'nin cenazesinin yarın öğle namazı sonrasında Antalya'daki Uncalı Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

500 POLİSLİ OPERASYONDA 65 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Antalya'da, 'Zeytinköy' olarak bilinen ve adı sık sık uyuşturucu baskınlarıyla anılan Yeşildere Mahallesi'nde bu sabah 500 polisin katılımıyla operasyon yapıldı. Mahalleye aynı anda giren narkotik ekiplerine, çevik kuvvet ve özel hareket polisi de destek verdi. Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un helikopterden koordine ettiği operasyonda, 100'ün üzerindeki noktada arama yapıldı. Bölgede yoğun güvenlik önlemi alan polis, giriş çıkışa izin vermedi. Operasyonda, ev, işyeri ve otomobillerde arama ve kimlik kontrolleri yapıldı. Yapılan aramalarda çok sayıda içime hazır uyuşturucu madde, tabanca ve mermi ele geçirilirken, aralarında kadınların da bulunduğu 65 şüpheli gözaltına alındı.

"EN BÜYÜK İSPİYONCU BEN OLACAĞIM"

Operasyon devam ederken bölgede oturan bir kişi, düzenlenen operasyonu oynayarak kutladı. Bölge halkına tepki gösteren kadın, "Nasılmış? Gördünüz mü polis operasyonunu? Bundan sonra burada uyuşturucu satılmayacak. Polisler çay içmek için gelecek. En büyük ispiyoncu ben olacağım. Yeter, bıktık artık" dedi. Oynamaya devam eden kadın, bölge halkı tarafından sakinleştiririldi.

Bu operasyon, şu ana kadar bölgeye yapılanların en büyüğü olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (13)

ali sart:

antalya gibi turizim yerine çingene ve kürt suriyeli libyali iranli irakli sokmayacan

23
6
yanıtYanıtla
S.B.:

AKEPE POLİS ÇOCUĞU KOMAYA GİRİNCE, BÜYÜK BİR OPERASYON YAPILIR, NORMAL VATANDAŞIN ÇOCUĞU KOMAYA GİRDİĞİNDE UTANMADAN BİR DE KENDİSİ HAKKINDA DAVA AÇILIR UYUŞTURUCU KULLANIYOR DİYE. . . . . . . . . OPERASYONA DA GEREK YOK. . . . . . . !!! YİNE DE GENCE GEÇMİŞ OLSUN. . . . !!!

10
12
yanıtYanıtla
yaman:

kesin antalyanin sol goruslu mahalesiydir

8
10
yanıtYanıtla
antalya sivas:

bende yıllardır antalyada yaşıyordum orada 3 defa tedavi oldum özel hastanelerde baktım en son kurtulamıyorum şehir değiştirdim sivastayım atık. zeytinköydeki evlerin yüzde 95''i satıcıdır. bu operasyon bence hiç bir işe yaramamış bile sadece göz boyamak

15
2
yanıtYanıtla
SİCİLİ KİRLİ:

500 POLİSLE OPERASYON YAPILSA BİLE, HIRSIZLIK VE YOLSUZLUĞA EVET DİYEN 264 MİİLET VEKİLİ VE REİSİN VİCDANINI AKLAMAYA YETMAZ. KAÇAKÇILIK VAKALARINDA DA ONLARDAN, EN BİRİNİN, PARMAĞI VARDIR. . .

10
6
yanıtYanıtla
cennet:

ya kardesim kimse demiyor alkoö neden bu kadar pahalı diye bir tane bira olmus 7 lira alkol cok pahalı uyusturucu hem ucuz hemde kafası daha uzun daha ağır bence akp hükümeti bilerek alkole zam yapıyor coluk cocuğu n uyusturucu kullanmasından en cok memnun olan akp hükümetidir herseyden haberleri varda bundanmı haberleri yok bırakın bu işleri akp geldiğinden beri hersey bzuldu düzen bozuldı ortamlar bozuldu genclik bozuldu eminin bonzaiyide bunlar bilerek sokmuslardır eskiden düğünlerde kasa kasa bira rakı dağıtırlardı şimdi bir büyük rakıyı 10 kişi birde içiyor gelde uyusturucu kullanma!!!!

6
9
yanıtYanıtla
Davud Yıldız:

Ya bu uyuşturucuyu satanlar gerçekten insan mı? Bu yaratıkların insan olması mümkün mü? Bunlar ne biçim mahluk?

11
0
yanıtYanıtla
AHMET:

500 tane polis Hazıra satış 50 gram esrar ve bir adet Tabanca ele GEÇİRDİ ÇOK BÜYÜK BİR OPERASYONMUŞ. .

5
4
yanıtYanıtla
DiyarbakirlimobilWeb@haberler.com:

Bu tür islerde ugrasan alcaklara güz actirmayin.

9
0
yanıtYanıtla
bence:

devlet uyuşturucu olarak esrarı sebest bıraksın, diğer sert uyuşturucular alıcı bulamaz

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title