Haberler

Antalya'da 19 Mayıs Yağmura Rağmen Coşkuyla Kutlandı

Antalya'da 19 Mayıs yağmura rağmen coşkuyla kutlandıANTALYA - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Antalya'da coşkuyla kutlandı.

Antalya'da 19 Mayıs yağmura rağmen coşkuyla kutlandı

ANTALYA - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Antalya'da coşkuyla kutlandı. Kutlamaların sonunda bastıran yağmura rağmen öğrenciler gösterilerine devam etti.

Antalya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Caddesi üzerinde 09.00'da öğrencilerin toplu yürüyüşüyle başladı. Kırmızı beyaz renklere bürünen gençler cadde üzerinde yürürken vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumuyla başlayan tören, saygı duruş ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden etkinliklerle devam eden kutlamalara, Antalya Valisi Münir Karaloplu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Antalya Garnizon Komutanı ve 3'üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran, Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda öğrenciler, Çanakkale ve Kurtuluş Savaş'larını canlandırıp, şiirler okudu, sportif ve folklorik gösterilerde bulundu. Öğrencilerin dans gösterileri, spor liselerinin jimnastik gösterileri vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi, bisiklet şovu ise büyük alkış aldı. Kutlamalar esnasında aniden bastıran kısa süreli yağmur da, gençlerin gösterilerine engel olmadı. Kutlamaların sonunda bir binaya açılan dev Türk Bayrağı ise kutlamalara damgasını vururken, vatandaşlar ayağa kalkıp bayrağa yönelerek alkışladı. Daha sonra bayrağı asan grup tarafından Antalya Valisi Münir Karaloğlu'na Sancak Bayrağı hediye edildi. Vali Karaloğlu, bayrağı aldıktan sonra 3 kere öperek alnına götürdü.

Yaklaşık 2 saat kadar süren kutlamalar sonunda şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Karaloğlu tarafından ödülleri verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Vali Karaloğlu 19 Mayıs Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title