Haberler

Alman Kız İzmir'de İntihar Etti

Güncelleme:

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, Türkiye'deki arkadaşlarını ziyarete gelen Alman vatandaşı Julia Patricia Rauer, kiraladığı evin 10'uncu katından atlayarak intihar etti.

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, ailevi sorunları olduğu öne sürülen, Türkiye'deki arkadaşlarını ziyarete gelen Alman vatandaşı 21 yaşındaki Julia Patricia Rauer, kiraladığı evin 10'uncu katından atlayarak intihar etti.

ANNESİYLE TARTIŞTI, TÜRKİYE'YE GELDİ

Olay, gece yarısı Mavişehir Semti 2040 Sokak'taki evde meydana geldi. Ailevi sorunları olduğu öne sürülen Julia Patricia Rauer, annesi ile tartıştıktan sonra Türkiye'deki arkadaşlarını ziyaret etmek için 1 hafta önce İzmir'e geldi.

İNTİHARA YELTENDİ, ARKADAŞLARI İKNA ETTİ

Julia Patricia Rauer, Michelle adlı arkadaşı ile Mavişehir'den ev kiraladı. Dün akşam saatlerinde kiraladığı evde Türk arkadaşlarıyla görüşen Julia Patricia Rauer, intihar edeceği söyleyerek pencereye yöneldi.

10. KATTAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Julia Patricia Rauer'i ikna ederek sakinleştiren arkadaşları bir süre sonra evden ayrıldı. Michelle adlı arkadaşına hava almak istediğini söyleyerek balkona çıkan Julia Patricia Rauer, 10'uncu kattan atlayarak intihar etti.

SAVCILIK İNCELEMESİNİN ARDINDAN MORGA KALDIRILDI

Beton zemine düşen Julia Patricia Rauer, ağır yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Julia Patricia Rauer'in öldüğünü belirledi. Julia Patricia Rauer'in cesedi, savcılık incelemesi ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ARKADAŞI ŞOKA GİRDİ

Julia Patricia Rauer'in Türkiye'ye birlikte geldiği Michelle adlı arkadaşı olay üzerine şoke olurken, Rauer'in depresyon ilaçları kullandığını belirtti. Polis soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

BUNUN DERSİNİ ALMALIYIM:

KESİN KÜRT DİYE ÖLDÜRMÜŞLERDİR

6
17
yanıtYanıtla
izmirli:

bunları kandırıyolar internetten yazışarak türkiyeye çağırıyorlar, buda sanıyoki adam bana aşık oldu, sonra farkına varıyor satılmaya başlanınca dayanamayıp intihar ediyor, kim bilir yaptılar kadına, Allah korusun

16
5
yanıtYanıtla
tuğçe özdel:

durduk yere kimse intihar etmez allak kimseye aile huzursuzluğu vermesin Allah rahmet etsin

14
1
yanıtYanıtla
deweletul islam:

bunlar hep cehape zihniyeti. eğer belediye akp de olsaydı kesinlikle o kız bugün yaşıyor olacaktı

6
5
yanıtYanıtla
HAKKI DAYI:

aldatilmis olabilir. . .

7
3
yanıtYanıtla
MAVİŞEHİR SAKİNİ:

MAVİŞEHİR DENEN YER GÜNLÜK DAİRE KİRALAYIP FUHUŞ YAPTIRILAN BİNALAR. EV İŞLETENLER BİLE VAR. İZMİR MODERN GÖRÜNSEDE KEKO DOLU BU KIZIN ÖLÜMÜNDEN BAŞKA BİR ŞEY ÇIKABİLİR. PAZARLANMAK İSTENMİŞ DİRENMİŞ OLABİLİR. ÇOK PİS OLAYLARIN OLDUĞU YERLER ORALAR. AMA KİM KİME DUM DUMA KİMSE İPLEMİYOR

5
0
yanıtYanıtla
mevlüt yiğitmobilWeb@haberler.com:

Kıronun biri kıza bin türlü hikaye anlatmiş parasını almış işinden memleketinden etmiştir.dönüş olmayınca böyle canına kıymıştır.böyle kaç hikaye var duymadığımız

4
0
yanıtYanıtla
ışit:

o alman vatandaşıdır müslüman değilki namazı kılınmaz direk ceheneme gidecek yanacakdır sonsuza kadar allah kimseye acımaz gazabı çetindir allah acımasızdır cayır cayır lime lime yakar gavurları. . . yaşlı bilmez, hasta bilmez dertli bilmez o sadece müslüman mı değilmi namaz kılmışmı kılmamışmı sadece ona bakar. ışıt zihniyeti

0
2
yanıtYanıtla
karadenizmobilWeb@haberler.com:

Mekani cennet olsun intihara inanmadim turkiyedeki intuharlarin cogu duzmece oldurulmus olabilir. Yorumcularin bazilari allah rahmet eylesin diyenlere kizmislar allahin isine kimse karisamaz kimin cennetlik oldugunu sadece o bilir araciya ihtiyac yok

2
0
yanıtYanıtla
Yiğit:

Umarım intihardır. Almanlar altın başka bir şey arar şimdi.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title