Haberler

Ankara Gölbaşı'nda Öğretmenler Günü Gecesi Konseri

Gölbaşı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere yönelik konser gecesi düzenledi. Doyasıya eğlenen öğretmenlerle birlikte geceye katılan Belediye Başkanı Fatih Duruay, Eğitim ve öğretim hayatımızın birer meşalesi olan öğretmenlerimizin yaptığı görev her türlü övgüye değerdir dedi.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Gölbaşı'ndaki tüm öğretmenler, Akalın Balo Salonu'nda düzenlenen konser gecesinde buluştu. Gecenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Fatih Duruay, katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti. Duruay, Benim 3 tane evladım var. Ama bir öğretmenin binlerce evladı oluyor. Eğitimsiz hiçbir şey olmaz ve biz toplum olarak öğretmenlerimize ne kadar ihtiyacımız olduğunu anlıyoruz. Ben hala ilkokul öğretmenimi sevgi ile anıyorum. Onun sevgisini yüreğimde hissediyorum. Sadece senede bir gün değil, bizim için her gün öğretmenler günüdür. Fedakar eğitimcilerimizin bugününü kutluyor, yeni nesiller yetiştirmek adına çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Başkan Duruay ve Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, günün anısına plaket ve çiçek takdim ettiler. Öğretmenler Günü gecesinde ayrıca Gölbaşı'nda Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Yargıtay Üyesi Seyfettin Tuncer'e de hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Plaket töreninin ardından radyo programcısı ve sanatçı Bedirhan Gökçe sahne alıp, katılımcılara şiirleri ile duygu dolu bir gece yaşattı. Öğretmenler, gecede şarkı ve oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlenip, unutulmaz bir gece yaşadılar. Konserin ardından Başkan Duruay, Bedirhan Gökçe'ye teşekkür edip, sevgi çiçeği tablosu ve Mogan bıçak hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Bedirhan Gökçe Fatih Duruay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title