Haberler

Ankara'daki Çatışmada Yaralı Kadın Kurtarılmayı Bekledi

Güncelleme:

Ankara Dikmen'de yaşanan çatışmada yaralanan kadın, kanlar içinde dakikalarca ambulansın gelmesini bekledi.

Başkent'te çete liderliği, mekan basma, tehdit, şantaj, uyuşturucu, adam yaralama, gasp gibi çok sayıda suçtan sabıkası bulunan Bülent A'nın polis takibinde olduğunu fark etmesiyle ortalık karıştı. Dikmen mahallesinde polis ekiplerinin durdurmak istediği araçta bulunanlarla, polis arasında çıkan çatışmada 3′ü polis, 1′i kadın, 4 kişi yaralandı. 1 kişi de hayatını kaybetti. Saldırı sırasında yaralanan kadın, acılar içinde kurtarılmayı bekledi.

İlgili Haberler

DAKİKALARCA KURTARILMAYI BEKLEDİ

Polis ile saldırganlar arasında çıkan çatışmada yaralanan kadın, kanlar içinde dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Yoğun çatışma nedeniyle ambulansların girmekte zorlandığı çatışma alanında, polisin güvenlik önlemlerini artırması ile yaralı kadın hastaneye kaldırıldı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DE BÖLGEDE

Çatışmanın meydana geldiği bölgede bir silah ve 50′nin üzerinde boş kovan bulundu. Polis, yaya olarak kaçan zanlı ya da zanlıları havadan ve karadan yapılan operasyonla yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli ya da şüphelilerin sıkıştırıldığı düşünülen binanın etrafı kuşatıldı. Bölgeye özel harekat polisleri de sevk edildi.

BİR ZANLI ÖLDÜ

Bu arada polisle girdiği silahlı çatışmada yaralanan zanlı Bülent A.’nın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (12)

mehmet:

yahu bu nasıl bir başlık. . . dakikalarca kurtarılmayı beklemiş. yahu üç tane polisi yaralamış. . . canı cehenneme. . . başka ülkede olsa kahraman polisler suçluyu böyle vurdu diye başlık atarlardı. . .

58
12
yanıtYanıtla
asas@gmail.com:

aynen . ornek amerika

yanıt0
yanıt0
istanbul34selvim_sinem@hotmail.com:

Helal olsun çok iyi tespit. polis kimin umurunda. Düştüğümüz hale bak.

yanıt0
yanıt0
merdan baran:

su testisi su yolunda kirilirmis olan polislere olmus onlar icin üzüldüm insallah biranönce sagliklarina kavusurlar.

64
4
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

EN SON ÜLKE KARISTIGINDA KARSIT GÖRÜŞLER BİLE İLK AKP YE OY VERENLERİ VURSUNLAR ALLAH CC KATINDA AKP YE OY VERENLERİ VURMAK HELALDİR :)))) NECMETTİN ERBAKAN HOCA NE DEMIŞTİ AKP YE OY VERMEK CEHENNEME BİLET ALMAKTI CEENNEME GİDECEK OLANI CABUK YETİŞTİRMEK GEREKLİ

25
22
yanıtYanıtla
DİKKAT:

Akp ye rağmen tayip e rağmen helal olsun hala görevini yapmaya calışan polisimiz askerimiz var ALLAH yardımcıları olsun. . .

28
10
yanıtYanıtla
Arwem@m.m:

Hamdolsun Yeni Turkiyeye hosgeldiniz.

31
6
yanıtYanıtla
ahmet:

bu haberle nası bir yodrum yapılır merak ediyorum polis durdemiş durmamış gereğı yapılmış nası bir yorum

25
6
yanıtYanıtla
SALİH:

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedik ve her geçen gün suç oranı artı yasa koyucular iyi görünmek için suçluları koruyan yok etkinlik pişmanlık yok iyi hal vs yasalar çıkarıp suçlular dışarıda kol gezip her geçen gün arttı olan yine vatandaş ve polise oluyor ,

26
0
yanıtYanıtla
urfali:

dikmende oturuyorum, buraların sakinliği ile övünürdüm:)teksasa dönmüşüz. .

23
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title