Haberler

Ankara'da Terör Örgütü Soruşturması

Terör örgütü PKK'nın kuruluş yıl dönümü gerekçesiyle başkentte çıkan olaylara katıldıkları, bazı banka ve marketlere molotof kokteyli attıkları ileri sürülen 2 kişi tutuklandı.

Terör örgütü PKK'nın kuruluş yıl dönümü bahanesiyle başkentte çıkan olaylara katıldıkları, bazı banka ve marketlere molotofkokteyli attıkları ileri sürülen 2 kişi tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler adliyeye getirildi.

Anyasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu'nda görevli Tekin Küçük, ifadesini aldığı R.A ve S.K'yi tutuklama talebiyle Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti.

IŞİD bahanesiyle Ankara'da yapılan izinsiz gösteriler ile terör örgütü PKK'nın kuruluş yıl dönümü gerekçesiyle düzenlenen eylemlere katıldıkları belirtilen şüpheliler, sorgularının ardından tutuklandı.

Mahkeme, bazı bankalara ait ATM'lere ve bazı marketlere molotofkokteyli attıkları ileri sürülen R.A ve S.K'nin güvenlik kamera görüntülerinde yapılan incelemede ve olay yerinde ele geçirilen el yapımı bomba ve molotofkokteyllerinde parmak izine rastlanması ve yeniden suç işleme ihtimallerinden dolayı tutuklanmalarına karar verdi.

Şüpheliler, tutuklanarak  Sincan Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title