Haberler

Ankara'da Otobüs Kazası: 2 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

Ankara Sincan İlçesi'nde belediye otobüsü, bir otomobilin önünü çıkması sonucu kontrolden çıktı. Sürücünün hakimiyetini kaybettiği belediye otobüsü önce araçlara sonra yol kenarındaki bekleyen yayalara çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi aile yaşam merkezine vatandaşları taşımak için kullanılan belediye otobüsü ile bir otomobil, Sincan Büyük Bosna Caddesi ile Avcı Sokak kavşağında çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan otobüs, bir apartmanın bahçe duvarını yıkarak, binanın giriş katına çarparak durabildi. Yol kenarında yürüyen bir baba oğul otobüsün altında kaldı. Olay yerine sağlık ekipleri yönlendirilirken, baba ile oğlu hayatını kaybetti.

Otomobil ve otobüs, park halindeki bazı araçlara da zarar verirken araç sürücüleri ile çevrede bulunan 5 kişi de yaralandı. Otomobil sürücüsünün sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Sincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title