Haberler

Ankara'da Orduevi Önünde Yaşanan Gerginliğin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Kızılay'a yürümek isteyen öğretmenlere polis müdahalesi sırasında Tandoğan Orduevi'nde nöbet tutan askerlerle, sivil polis arasındaki gerginliğin görüntüleri ortaya çıktı.

Dün Kızılay Meydanı'na yürümek isteyen Eğitim-İş üyelerine polis müdahalesi sonrası olaylar çıktı. Yaklaşık 100 kişi gözaltına alındı. Olaylar sırasında Tandoğan Orduevi önünde asker ile polis arasında yaşanan gerilimin görüntüleri de dikkat çekti.

KIZILAY'A YÜRÜMEK İSTEDİLER

Birleşik Kamu İş Görenleri Sendikaları Konfederasyonu ve Eğitim-İş üyelerinden oluşan grubun, 'Laik Eğitim ve Emeğe Saygı' eylemi kapsamında Yatağan'dan başlattığı eylem kapsamında grup dün de Kızılay Meydanı'na yürümek istedi.

Polis yürüyüşe izin vermeyerek protestoculara müdahale etti. Olayları sonrası yaklaşık 100 kişi gözaltına alındı.

ASKER İLE POLİS ARASINDA GERGİNLİK

Bu arada olaylar sırasında Tandoğan Orduevi önünde asker ile polis arasında gerilim yaşandığı ortaya çıktı.

Anadolu Ajansı'nın kameralarına yansıyan olayda sivil polis olduğu öne sürülen bazı kişiler ile orduevi önünde nöbet tutan silahlı askerler arasında gerilim yaşanıyor. Askerlerin, polisin orduevi kapısından girişine engel olurken "çekil buradan" şeklinde bağırdığı duyuluyor.

Bir anda çok sayıda çevik kuvvet polisinin orduevi kapısına gelmesinin ardından iki tarafın bir süre konuştuğu ve daha sonra polisin orduevi önünden uzaklaştığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yatağan Kamu İş Kızılay Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (394)

erMobil-ANDROID:

herkes haddini bilecek 20 yaşında görevi nöbet tutmak olan er orada vazifesini yapacak devletin görevini yapan polisine bağırmak ayar vermek onun haddi değil boyunu da aşar, siz reklami yapılmadığı icin farkında değilsiniz ama bu ülkede en profesyonel ve hakkını vererek hatta fazlasini vererek calisan tek kamu kurumudur emniyet.

187
13
yanıtYanıtla
Namuslu vatandaş...Mobil-ANDROID:

nizamiye önünden vatandaşlar geçiyor o kendini bilmez asker bişey demiyor ama polis geçerken aslan kesilyor onca komutanı varken belliki polise alerjisi var. inşl komutanlarimiz o asker icin gereğini yaparlar, ayrica yaziklar olsun burda sevisizce yorum yapanlara ve askerlikle ilgli çok bilmişlik taslayanlara

9
160
yanıtYanıtla
BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN:

polise tank verilmeli asker lav edilmeli

74
84
yanıtYanıtla
kutsal:

tayibin polislerini sevmiyoruz. ALLAH hına kurban olayım ASKER senin

70
30
yanıtYanıtla
inek cobani:

asker dur dedimi duracaksin, polis siyasetci bakan hata cumhurbaskani olsa duracak

75
15
yanıtYanıtla
54mobilWeb@haberler.com:

BURDA POLİSİ KOTULEYENLER, İNSALLAH BASİNİZ SIKISIRDA İMDAATT POLİSSS DİYE BAGİRİRSİNİZ.

55
33
yanıtYanıtla
galip:

Artis polis, mehmetçiğin sağı solu belli olmaz. Alnından yersin kurşunu. Benden uyarması. Sen git vatandaşın güvenliğini sağla.

68
18
yanıtYanıtla
EMNİYET POLİSTİR POLİS EMNİYETTİR:

HERKES AKILLI OLSUN POLİS OLMAZSA BİZİ KİM KORUYACAK

27
57
yanıtYanıtla
UYKULAR SİZE NÖBETLER POLİSE:

ASKER TC yi bira şişesiyle yazar POLİS TC yi kanıyla yazar

19
63
yanıtYanıtla
VATAN:

POLİSTE BİZİM ASKERDE BİZİM MİT TE BİZİM AMA ASKERE KARŞI GELİRSEN HAYATININ HATASINI YAPMIŞ OLURSUN. POLİS YADA MİT ÜLKEYİ KURTARAMAZ. ÜLKEYİ ASKER KURTARIR!

72
9
yanıtYanıtla
Tüm 394 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title