Haberler

Ankara'da İki Aile Arasında Kavga Çıktı: 3 Ölü 1 Yaralı

Güncelleme:

Ankara'da iki aile arasında çıkan kavgada damadın kardeşi, ağabeyinin kayınpederi, kaynanası ve kayınbiraderini pompalı tüfekle öldürdü. Olayda 1 kişi de yaralandı.

Ankara Altındağ'da iki aile arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada damadın kardeşi, ağabeyinin kayınpederi, kaynanası ve kayınbiraderini pompalı tüfekle öldürdü.

Olay bugün saat 14.00 sıralarında Altındağ İlçesi Yıldız Mahallesi Celal Esat Arseven Caddesi 802. sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki aile arasında alacak-verecek konusunda husumet bulunuyordu. Olcay ailesinden 4 kişi Tutun ailesinin evlerine gelerek burada tartışmaya başladı. Bu sırada evin önünde park halinde olan Tutun ailesine ait otomobilin camlarını Mustafa Olcay elindeki baltayla kırmaya başladı. Damat Ali Tutun ise, kardeşi Serdar Tutun'u telefonla arayarak kavgayı haber verdi ve olay yerine çağırdı.

3 KİŞİYİ SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ

Olay yerine gelen Serdar Tutun, ağabeyinin kayınpederi Ahmet Olcay'ı pompalı tüfekle yaraladı. Mustafa Olcay ve Orhan Olcay olay yerinden kaçmaya başladı. Serdar Tutun, elindeki baltayı kaçan Mustafa Olcay'a atarak yere düşmesini sağladı. Anne Fatma Olcay, çocuklarına ateş açmaması için Serdar Tutun'un pompalı tüfeğinin önüne geçti. Serdar Tutun bu kez anne Fatma Olcay'ı da öldürdükten sonra çocukları Mustafa ve Orhan Olcay kardeşlere ateş açmaya başladı. Olay sırasında Fatma Olcay, eşi Ahmet Olcay ve çocukları Mustafa Olcay olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan Orhan Olcay ise hastaneye kaldırıldı.

AİLE YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olaydan sonra damat Ali Tutun ile dehşet saçan Serdar Tutun gözaltına alındı. Olay yerine çok sayıda polis ekibinin yanı sıra olay çıkmaması için çevik kuvvet ekibi gelirken, Olcay ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Mahallesi Mustafa Olcay Altındağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (34)

haldun:

pkklidir

26
29
yanıtYanıtla
Dersimli Mobil-ANDROID:

Pkk kadar taş düşsün başınıza faşist itler

20
35
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

bu akkp yuzunden millet delirdi

9
21
yanıtYanıtla
kavaraciMobil-ANDROID:

bune yahu kabile devleti gibiyiz bizi bu halde avrupaya nasil alsinlar yih yani insan gibi yasamayi ogrenemiyoruz gercek bu

23
1
yanıtYanıtla
hattab che:

ankara''nın bahsi geçen semti ne kadar it ugursuz varsa barındırır. hırsız, hapcı, uyuşturucu, tecavüzcü ne varsa buradadır. normal yani. .

22
0
yanıtYanıtla
ERKEK:

HAK ETMİŞLERDİR ACIMAM AFERİN

6
8
yanıtYanıtla
midyat''li:

çok acı bir olay ALLAH kimseye yaşatmasın böylesı bir aciyi önemli olan sözün bittiği yerde insanın bir iki dakika duşunup nefislerını yenmesı bu kader.

11
0
yanıtYanıtla
Mehmet ulucanMobil-IOS:

Adam tarla para mal mulk icin adam olduruyor hep pkk diyorlar bazi mal gerizekalilar fasistler pkk ne alakasivar

6
3
yanıtYanıtla
ankara merkez:

burası türkiyenin başkenti güneydoğu değil . . . çin-ç, n e hoşgeldiniz. . . allah rahmet eylesin. . .

3
5
yanıtYanıtla
rıza:

doğumda biri ölse kahrolsun p. k. k diyorsunuz kafayı yemişsiniz barış olsa ne diyeceksiniz bu tür olaylara

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title