Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Taşınmaz Satışı

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle'nin Ergazi mahallesinde yer alan iki taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle'nin Ergazi mahallesinde yer alan iki taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle 7 Ağustos'ta Hipodrom Caddesi Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan Encümen salonunda toplanacak Belediye Encümeni'nce yapacak. Yenimahalle'nin Ergazi İlçesinde yer alan taşınmazlar için muhammen bedel 28 milyon 450 bin 500 TL ile 10 milyon 920 bin 650 TL arasında olacak.

İhaleye iştirak edecek olanlar 500 TL karşılığında şartname almak zorunda olacak. İhale için verilen teklif mektupları verildikten sonra geri alınamayacak. Teklif mektuplarının en geç ihale günü saat 12.00'ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan Encümen Başkanlığına verilmesi şart olacak. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya her hangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmayacak. Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri, gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olacak, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecek.

İhale Komisyonu gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak. Encümen'ce uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İta Amiri'nin onay'ını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İta Amiri'nin ihaleyi fesh etmesi halinde, iştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamayacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Yenimahalle Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title