Haberler

Ankara - Bakan Bozdağ: Yargılama Süreçlerinde Yalan Söylüyorlar

Bakan Bozdağ: Yargılama süreçlerinde yalan söylüyorlar

ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, Bütün milletin ve dünyanın gözü önünde darbe oluyor. Darbeyi yapanlar, şimdi yargılama süreçlerinde kalkmışlar yalan söylüyorlar, 'biz yapmadık' diyorlar. Niye biliyormusunuz, bunların peşinden gittiği sümüklü FETÖ'nün kurucusu, terörist başı Fetullah Gülen'in talimatı bu dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde görülen Genelkurmay çatı davasına müdahil olan şehit aileleri ve gazilerle Hakimevi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Bakan Bozdağ, iftar öncesi masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gaziler ile sohbet etti.

TARİHLE ALDATIYORLAR

İftar yemeğinin ardından konuşan Bakan Bozdağ, FETÖ'nün cezaevinde bulunan unsurlarını, darbecilerini yeniden motive etmek için çalışmalar yaptığını söyleyerek, Öte yandan tarihle aldatıyorlar, 'Yarın darbe olacak', olmadı; 'Merak etmeyin, falan tarihte olacak', o da olmadı. Her gün yeni tarih veriyorlar. Her gün yeni adres gösteriyorlar. Umutları diri tutmaya ve örgütün çözülmesini engellemeye gayret ediyorlar. Ama bu örgütün mensupları şunu sormuyor. 'Siz yüz defa dediniz yarın darbe olacak. Hiç birinde olmadı. 1'inde, 10'unda, 80'inde, 90'ında olmadı, şimdi 101'incisini soruyorsunuz. Sizin 100 tane dediğiniz yalan çıktı, ben 101'incisine niçin inanıyım' diye birisi soru da sormuyor ve inanıyorlar bunlara. Bakan buradan bir kez daha söylüyoruz. Hem FETÖ mensuplarına hem bu örgütün 'tasmalı köpeklerine' hem de başka Türkiye üzerinde hesap yapanlara sesleniyorum. Türkiye üzerinde kim karanlık hesap yaparsa o hesapta onu boğacak 80 milyon vatan evladı var. dedi.

MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR

15 Temmuz darbe girişiminin bütün milletin ve dünyanında gözü önünde olduğunu belirten Bakan Bozdağ, şöyle konuştu Darbeyi yapanlar, şimdi yargılama süreçlerinde kalkmışlar yalan söylüyorlar, 'Biz yapmadık' diyorlar. Peki kim yaptı Uçağın içerisinde kimin olduğu belli, konuşmalar kayıtlar belli, bombayı attığı belli, parmak izi belli; onu yapan alçak çıkıyor diyor ki, 'O ben değilim'. Meclisi bombalayan belli. Her şey kayıt altında, çıkıp diyor ki, 'o ben değilim'. Hepsi ağız birliği etmişcesine aynı şeyi söylüyorlar. Fotoğrafını gösteriyorlar, 'ben değilim' diyor. Milletin aklıyla alay ediyorlar. Niye biliyormusunuz, bunların peşinden gittiği sümüklü FETÖ'nün kurucusu, terörist başı Fetullah Gülen'in talimatı bu, 'her şeyi inkar edeceksiniz' Bütün bu savunmalar bu örgütün varlığının en somut delilidir. Edirne'de ki ile Kars'ta kinin aynısını söylemesi mümkün mü Şimdi 'kontrollü darbe' diyorlar. Şimdi buradan soruyorum, siz meclisin bombalandığı bir terör operasyonuna şahit oldunuz mu Hangi terör operasyonunda Meclis, Cumhurbaşkanlığı veya terör operasyonlarında şehadete koşan özel harekatın merkezi bombalanır Var mı böyle bir şey. Ama bunlar bunu söylüyorlar. Onun için bunların oynadığı senaryolara bakıp sakın üzülmeyin. Bunlar eninde sonunda hak ettiklerini görecekler Bakan Bozdağ ayrıca, bu ayın sonuna kadar darbeyle ilgili açılmadık davanın kalmayacağını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Bozdağ Sincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
title