Haberler

Ankara Alışveriş Festivali'nden…Kısa Kısa

Güncelleme:

Ankara Alışveriş Festivali , şehrin değişik yerlerindeki etkinlikler ve indirimli satışlarla devam ediyor.

Koybalon mesleklerin fotoğraflarının yer aldığı "Kaybolan" isimli gezici sergi festivalin ilgi çeken etkinleri arasında yer alıyor. Fotoğraf Sanatçıları, Bekir Tuğcu, Cemal Daş, Esat Ülkü, Fahrettin Şenkaynağı, Hüseyin Türk, İsmail Ertin, M. Turhan Keskin, Metin Karadağ, Uğuk Akgün, Zeki Yavuzak'ın toplam 30 fotoğrafından oluşan sergide, demircilikten, bakırcılığa, çıkrıkçılıktan, torakçılığa kadar kaybolan meslekler ve bu meslekleri icra eden ustaların hayatlarından yansımalar yer alıyor.

-SERGİ GELİRİ SERÇEV'E-

ASF'nin son günü 14 Eylül'e kadar devam edecek olan "Koybolan" sergisinde yer alan fotoğrafların satışlarından elde edilecek gelir kısa adı SERÇVEV olan Serebral Palsili yani Beyin Felçli Çocuklar Derneği'ne bağışlanacak. Sanatsal bir çalışmayı sosyal bir sorumlulukla birleştiren sergi, "Şimdi destek olmanın tam zamanı" sloganını kullanıyor.

Festival başlangıcında Atlantis Alışveriş Merkezi'nde açılan gezici sergi 3-9 Eylül tarihleri arasında Cepa Alışveriş Merkezi'nde, 10-14 tarihleri arasında da Natavega Alışveriş Merkezlerinde gezilebilecek.

"Kaybolan" sergisine 8 Eylül Pazartesi günü saat 16.00'da ünlü sanatçı Altan Erkekli katılacak.

-BAŞKENTLİLER RİTİM ATÖLYESİYLE RİTİM TUTUYOR-

ASF'de müzik de unutulmadı. Ritim Atölyesi, halka açık alanlarda perküsyon ustaları tarafından vurmalı çalgılarla ritim çalışması yapılıyor. Vatandaşların da katılarak ritim çalışması denediği gösterilerde, başarı gösterenlere ASF logolu darbukalar hediye ediliyor. Ritim Atölyesi, 9 Eylül Salı akşamına kadar Güvenpark, Ulus Heykel ve Kuğulu Park'ta Ankaralılarla buluşacak.

-AYSUN KABA İLE MODA-

ASF kapsamında ünlü stil danışmanı Aysun Kaba, stil otobüsüyle Ankaralı kadınlara moda ve güzellik anlatmaya devam ediyor. "Aysun Kaba ile stilini keşfetmenin tam zamanı" sloganıyla şehri karış karış dolaşan Kaba, her yaştan kadına saçtan makyaja, modelden renge kadar moda ve stil üzerine eğitimler verirken ücretsiz saç, yüz, el ve ayak bakımı yaptırıyor.

Festival boyunca her gün, 16.00 ile 19.00 saatleri arasında Başkentli kadınlara ücretsiz hizmet veren Aysun Kaba'nın stil otobüsü, festival sonuna kadar Pursaklar, Ulus, Altındağ Hamamönü, Bahçeli 7. Cadde, Arjantin Caddesi, Batıkent Gimsa Önü, Sincan Lale Meydanı, Aydınlıkevler, Demetevler, Etimesgut, Park Caddesi ve Keçiören Tepebaşı'na gidecek.

"EN ŞIK VİTRİN" YARIŞMASI

Öte yandan, Aysun Kaba, Ankara Alışveriş Festivali kapsamında "en şık vitrin" yarışması düzenliyor.
İsteyen mağazaların aysunkaba@gmail.com adresine, işyeri telefon ve adresinin yer aldığı bir mail atarak katılabileceği yarışmada, organizasyon ekibi, başvuruda bulunan mağazanın vitrin fotoğrafını çekerek elemeye katılmasını sağlayacak. Yarışmaya başvurular 10 Eylül 2014 tarihinde son bulacak.
Başkent'in "en şık vitrin"i, vitrin fotoğraflarının yer aldığı www.ankarashoppingfest.com.tr internet sitesinde yapılan halk oylamasıyla belirlenecek.

Yarışma sonunda Başkent'in "en şık vitrini" unvanını kazanan üç mağaza sahibine 15 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilecek törenle, sürpriz ödüller verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Türk Aysun Kaba Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title