Haberler

Altının Kilogramı 87 Bin 350 Liraya Geriledi

Güncelleme:

Uluslararası piyasalarda altının ons fiyatı, FED'in faiz tahminini yükseltmesi ve doların değer kazanmasının etkisiyle yılın en düşüğüne yakın seviyede seyrediyor.

 Eylül ayı başından itibaren düşüş trendinde bulunan altının ons fiyatı bugün 1.216,04 dolar ile 2 Ocak'tan bu yana en düşük seviyesini gördü. Altının onsu 2 Ocak'ta en düşük 1.203,20 seviyelerinden alıcı bulmuştu. Türkiye’de de 1 gram altın 87.50 lira, çeyrek altın da 143.30 lira oldu.

"DÜŞÜŞ DEVAM EDEBİLİR"

Analistler, Yellen'ın faizlerin artırılması konusunda yeni bir söyleme geçmesi durumunda altında mevcut değer kayıplarının artabileceğini belirtiyor. Altının onsunun teknik olarak 1.250 dolar direncinin üzerine çıkılmadığı sürece satış baskısının aralıklı olarak devam edeceğini ifade eden analistler, 1.210 ve 1.196 seviyelerinin önemli destek konumunda bulunduğunu kaydediyor.

BÜYÜK KAYIP

Altın piyasasında 4 işlemde 2 milyon 335 bin 770,91 lira ve 27 işlemde 44 milyon 765 bin 549,29 dolar işlem hacmi kaydedildi.

Gümüş piyasasında ise 3 işlemde 2 milyon 466 bin 97,79 lira ve 1 işlemde 610 bin 864,11 dolar işlem hacmi görüldü.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Eylül Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (3)

Gözlem:

Dünya piyasalarında altın fiyatları düşerken, Türkiyedeki fiyatlar neden artar. ? Altının ons fiyatı en geç 2 sene sonra (bin) doların altında olacak. . şimdilik 1200 dolar civarında. . İyi eğlenceler. .

1
0
yanıtYanıtla
anıl:

çünkü türkiyede piyasalar ve her şey vatandaşı kökleme üzerine kuruludur. Yıllarca benzini bir dolara endeksleyelim diye çırpındılar ama şimdi benzin neredeyse 2. 5 dolar!! varil fiyatı düşer bizde fiyat artar, çünkü çokkkkkkkkk giderleri vardır bu kan emici milletin alın teri ile geçinen asalaklar sürüsü!! o yüzden hiç hayal etme düşer diye bence en iyi yatırım git bir AKP linin koltuğunun altına gir gör bak işlerin nasıl açılıyor tutuğun altın oluyor!! bu devirde yatırımını nereye yapacağını iyi göreceksin:)))

yanıt0
yanıt0
ds:

ayneen coni

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title