Haberler

Altında Düşüşün Sürmesi Bekleniyor

Güncelleme:

Altın piyasasında negatif görünümün devam edebileceğine işaret edildi.

ABD Merkez Bankası Fed’in, faizleri uzun bir süre daha düşük seviyede tutmaya devam edeceğini açıklamasıyla altın fiyatları sekiz buçuk ayın en düşük seviyesine geriledi. Negatif seyrin devam edeceği belirtildi.

24 AYAR DAHA YAVAŞ DÜŞÜYOR

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, Yellen'in açıklamalarının ardından altının onsunun düşüşünü devam ettirdiğini belirterek, "Altın fiyatı dış piyasalarda belirgin bir düşme eğilimindeyken, iç piyasada dolar/TL'nin yükselmesi nedeniyle 24 ayar altın fiyatı daha yavaş geriliyor" dedi.

"NEGATİF GÖRÜNÜM SÜRÜYOR"

Kapalıçarşı Altın Piyasasında 24 ayar altın fiyatı dün gün boyu 88,00 TL/gramın hafif aşağısında yatay seyir izledikten sonra, günü 87,90 TL/gramdan kapadığını anımsatan Yıldırımtürk, gün içinde de altının dolar/ons ve doların TL karşında oluşan fiyatlamaya göre 86,75 - 87,75 TL/gram aralığında işlem görebileceğini belirtti.

Öte yandan Yıldırımtürk, kısa vadeli açık pozisyon kapatma amaçlı alımlarla altının düşüş hızının zaman zaman yavaşlayabileceğine, ancak negatif görünümün devam edebileceğine dikkati çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Mehmet Ali Yıldırımtürk Merkez Bankası Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (9)

hacı emmi:

altına hiçbir şey olmaz, bedava dağıtmayacaklar ya, birileri düşürüp sonra ucuzdan satın alacak, yükselince satacak, bu döngü yıllardır böyle. . . yıl m. s. 2014, bu değerli maden hala kıymetli ise altın iyidir iyi, rahat olun, paranız varsa alın nasılsa çıkacak

12
4
yanıtYanıtla
ALTIN BORSASI:

ARKADAŞLAR DAHADA DÜŞECEK BİLGNİZ OLSUN

11
3
yanıtYanıtla
ben:

altının ons fiyatı ne kadar düşerse düşsün dolar artacağından altına yatırım yapan pek kazanamaz. hele hele bilezik gibi işçilik bedeli olan ürünlere hiç bulaşmamak lazım. mesela balıkesir''de kuyumculardan altın alan asla kazanamaz. çeyrek altında bile  alış satış farkı var. yatırım için altın almanız şart ise bankaları tercih edin.

10
2
yanıtYanıtla
sakin:

aga alışveriş bu, adı üstünde. alış satış farkı olmazsa kuyumcu esnafı ne kazanacak? nasıl bi mantığın var?

yanıt0
yanıt0
ALOHA:

'''' SEVİNDİRİCİ BİR HABER '''' PUAHPUUUUAHHHHPUAHHHHH

7
1
yanıtYanıtla
muhabbet:

altının değeri en fazla 35 tl dir gr ve bunuda bulduturlar

2
1
yanıtYanıtla
ben:

çeyrek ltında bile  alış-satış farkı var. balıkesir'' de kuyumcudan altın alırsanız altın düşerse biraz kazanabilirsiniz. ancak o kazancınızıda zaman alır. size yine 0 kalır

3
0
yanıtYanıtla
ben:

niçin YÜZDE ON ALIŞ-SATIŞ FARKI MAKASLANIYOR.

2
0
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL:

ALTIN 1 AY İÇİNDE 90 TL YE ÇIKACAK BİLGİNİZ OLSUN ŞU DURUM MİLLETİ TELAŞLANDIRIP ALTINI BOZDURUP TEKRAR YÜKSELTECEKLER KAYNAK SAĞLAM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title