Haberler

Altaç, "Çözüm Sürecinden Asla Vazgeçmeyeceğiz"

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, çözüm sürecinin hayatın her alanının olumlu yönde yansımalarını gördüklerini belirtti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen AK Parti İstanbul İl Başkan yardımcısı Mali ve İdari işlerden Sorumlu Ömer Seyfi Aktülin ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Diyarbakır il Başkanı Aydın Altaç'ı ziyaret etti.

Ziyarette dört merkez ilçe başkanları da hazır bulundu. Ziyaretin gündeminde çözüm süreci ve 16-17 kasım tarihleri arasın da Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Diyarbakır'a yapacağı iki günlük ziyaret yer aldı. Ziyarette konuşan Altaç, çözüm sürecinin başarıya ulaşması için herkes elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

"Biz Ak Parti olarak çözüm sürecini Devam ettireceğiz bundan da asla vazgeçmeyeceğiz" diyen Altaç, bu sorun sadece Ak Parti'nin sorunu olmadığını, tüm ülkenin sorunu olduğunu belirterek, "Bu da bize şunu gösteriyor ki bedeli ne olursa olsun asla çözüm sürecinde vazgeçmeyeceği. Bundan sonra ki süreçte daha, kararlı ve istikrarlı bir şekilde bu süreci devam ettireceğiz. Toplumumuzun, huzuru ve refahı için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Sayın Başbakanımız Recep Tayyib Erdoğan'ın ve Ak Parti'nin başlatmış olduğu çözüm süreci hayatımızın her alanının da bizleri olumlu yönde yansımalarını görüyoruz, bu da bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Çözüm sürecinin başarıya ulaşması sadece bu bölgeyi değil tüm dünyayı orta doğuyu, da istikrara kavuşturacaktır. Çözüm sürecinin başarıya ulaşması için herkes elini taşın altına koymalı" diye konuştu.

Son olarak Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Diyarbakır'a yapacağı ziyaret hakkında bilgiler veren Altaç, Başbakanımızın Diyarbakır sevdalısı olduğunu biliyoruz, Diyarbakır ve halkı başbakanımızı kucaklamaya hazır, on yedi ilçe ve il teşkilatımız olarak hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor Diyarbakırlı hemşerilerimizi şimdiden Başbakanımızın Diyarbakır da yapacağı mitinge davet ediyorum diye konuştu

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülin kendilerini kabul eden Altac'a teşekkür ederek Diyarbakır'ın manevi havasından çok etkilendiklerini belirterek Türkiyen'in batısında bulunan teşkilatların Diyarbakır teşkilatını örnek almasını belirterek Altac'a bir çini kaplamalı tablo hediye etti.

Kaynak: Temsilci / Barış Süreci

Aydın Altaç Diyarbakır Ak Parti Barış Süreci Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title