Haberler

Almanya'nın Gönderdiği Askeri Yardım Malzemeleri 'Hurda' Çıktı

Güncelleme:

Irak'ta Kürt liderlerle görüşen Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier'in Kürtler'e askeri malzeme yardımı yapacağı sözünü vermesi ardından bu malzemelerin çoğunun işe yaramayacak durumda olduğu belirtildi.

GÖNDERİLEN MALZEMELERİN ÇOĞU ÇALIŞMIYOR

Bild gazetesinin Savunma Bakanlığı tarafından Genelkurmay Başkanı Volker Wieker'e gönderildiği belirtilen rapora dayanarak verdiği habere göre, söz verilen güvenlik yelekleri koruma sağlayacak durumda değil. 1000 gece görüş cihazının ise sadece 650'si çalışır durumda. Kalanların gönderilmesinin 3 haftayı bulabileceği belirtiliyor. 58 adet Unimog aracın ise, 35'i kullanılacak durumda değil, tamiri ise pahalı ve uzun sürecek. Habere göre, şu anda ancak 23 Unimog kullanıma hazır. Bild gazetesine göre şu anda kullanıma hazır askeri malzemeler kask, telsiz ve metal detektörlerden oluşuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

kayserili kız:

kürtlerin yüz ifadesi nasıl olmuştur ki:)))))

24
49
yanıtYanıtla
mgdgoldemir@hotmail.com:

bu kadar ırkçı olmanı gerektiren durum nedir? asil ve özgür insanlar (insani değerlere sahip olanlar)başka halkların ve insanların özgürlüğüne yardımcı olur.

yanıt0
yanıt0
yüz ifades ((((((((((((((((((gul@gmail.com:

5 gol yiyen kalecinin yüzü nasılsa onlarınki de öyle olmuştur. Kayserili kız, güldürdün beni, sen de hep gülesin.

yanıt0
yanıt0
İnsan...mirhansarp@hotmail.com:

Irakta bu gün akan kanın nedeni ve yarın ülkende akacak kanın nedeni senin zihniyetin ile olaylara bakılmasıdır umarım gerçekleşmez ama bir gün farklı bir millet tarafından tecavüze uğradığında mühim olan yüzündeki ifade değil düştüğün durum olacaktır Saygılarımla

yanıt0
yanıt0
konya:

iyi yapmislar hurdaya bile yazik olmus

26
35
yanıtYanıtla
hasan:

kürtlerin hurdacı olduğunu almanlarda anlamış

27
28
yanıtYanıtla
kürt=zeytinyağı:

PKKlılar şimdi ''döwlet bize silah vermiyy, biz de mecburen hurdalara kalıyoruz.'' derler ve devleti suçlarlar.

32
23
yanıtYanıtla
baran çılgın:

kürdüz ölene kadar:):):):):)

20
33
yanıtYanıtla
farkına varmışlar...:

Kürtler nasıl olsa anlamazlar, verelim gitsin demişlerdir. Bizim basın da açıklayınca öğrenmişlerdir artık hurda olduğunu.

29
23
yanıtYanıtla
FARKINA VARMIŞLAR...elektrik@hotmail.com:

O zaman niye silah dilendiniz ondan bundan? Keleşlerinizle savaşsaydınız Işid le. Yemedi değil mi? Sen bırak keleşi meleşi de balık tut. Şimdiye kadar hazır balıkları yediniz, balık tutmayı öğrenin biraz. Bu arada elektrik faturalarını da unutmayın ha...

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title