Haberler

Almanya CHP Gençlik Kollarında Toplu İstifa Şoku

Güncelleme:

CHP'de Ankara milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın istifa şoku yaşanırken, bir kötü haber de Almanya'dan geldi. Almanya'da CHP'nin Hessen, Rheinland Pfalz ve Saarland Birliği Gençlik Kolları yönetiminde bir kişi dışında herkes parti yönetiminden istifa etti.

İSTİFA DİLEKÇESİNDE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Gençlik kollarından istifa eden gençler, verdikleri ortak dilekçede, "Bazı yöneticilerin demokrasi ve parti ilkeleriyle uyuşmayan tavırları, tüzükle bağdaşmayan hareketleri, emek ve adalet anlayışından uzak, saygı sınırlarını aşan bazı davranışları ve son olarak şahit olunan gençlik kollarına bölgede ve Avrupa'da uygulanan baskı ve yıpratma politikasını tasvip etmediğimiz için, 18 Mayıs 2014 tarihli Genel Kurul'da seçildiğimiz CHP Hessen, Rheinland Pfalz ve Saarland Birliği Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyoruz." dedi.

"HER TÜRLÜ DİSİPLİN SORUŞTURMASINI BAŞLATACAĞIMA SÖZ VERİYORUM"

Konuyla ilgili açıklama yapan Birlik Başkanı Dr. Seyhan Hasırcı, sorun yaşayan birlik üyelerinin kendisine müracaat edebileceklerini belirterek, "Aşağılandığını ve baskı gördüğünü iddia eden kişi, bana müracaat ederse her türlü disiplin soruşturmasını başlatacağıma söz veriyorum. Ancak bu kişiler partiye kendileri zarar veriyorlarsa disiplin kuruluna sevk edilecektir. Yönetim olarak, derneğin tüzüğü doğrultusunda hareket etmek zorunda ve bilincindeyiz." dedi.

İSTİFALAR SONRASI YÖNETİM DÜŞTÜ

Eski Gençlik Kolları Başkanı Ecevit Mutlu ise, istifaların arkadaşlarının kendi takdiri olduğunu belirterek konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. İstifaların ardından CHP Hessen, Rheinland Pfalz ve Saarland Birliği Gençlik Kolları yönetimi de tüzük gereği düşmüş oldu. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız'ın da Avrupa'daki gençlik kolları örgütlenmeleri ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Almanya Hessen Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (17)

ke mal:

valla hepimiz şok olduk, akp. ye mi geçmişler?

11
4
yanıtYanıtla
KAAN:

CHP DEN BİR PARTİ DOĞMASI GEREK İYİ BİR MUHALEFET GEREK BU ÜLKEYE KILIÇDAR KÖTÜ DEĞİL İYİ BİRİ AMA YETERLİ DEĞİL

9
5
yanıtYanıtla
temel:

ATATÜRK ün partisi ATATÜRK den nefret ediyor. . . entel liboş cıa ajanları ve SOROZCU KEMAL. . . işte İZMİR linin CHP si. . . siz bu kafa ile meclise bile giremeyeceksiniz. . . seçimlerde ama haberiniz yok. . . devekuşu gibi davranmaya devam edin. . . yada yeni adınız şu olsun AKCEHAPE. . . . YAKIŞIR SİZE bu isim. . . . oy vermeyen 15 milyondan birisiyim. . . çünkü hepiniz HALK DÜŞMANI sınız. . .

8
5
yanıtYanıtla
sancarhan:

Ülke gercek diktatörleri görsün. Yok Chp den yeni parti dogacakmis cart curt. Chp den ne cikabilirki ölü dogumdan baska, gercekci olun biraz.

8
3
yanıtYanıtla
GS06:

chp 2015 seçiminden sonra dağılır göreceksiniz.

8
3
yanıtYanıtla
ali yediyıldız:

akp yede geçerler millet şaşırdı nere yağlı ise oradalar

4
4
yanıtYanıtla
efsane:

siyasilerin anlaması gereken en büyük konu sevilmiyorsan koltuğu devretmeyi bileceksin

7
0
yanıtYanıtla
Benimki:

CHP nin seçmeni istifa etmiş. . . Şaşkın tavuklar gibi bekliyorlar. Vekiller istifa etmesine şaşırmamak lazım.

5
2
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

CHP İÇİNDEKİ DİNAZORLAR BİR TEMİZLENSE PARTİ EN AZ 5 OY ALIR. AMA İÇİ ARI KOVANI GİBİ KAYNIYOR. HALKA İNECEK VAKİTLERİ KALMIYOR KENDİ ARALARINDA BOĞUŞMAKTAN

6
0
yanıtYanıtla
Eski CHP liMobil-ANDROID:

CHP de iktidar olmaya yönelik hicbir politika olmadigi ortada. sadece iktidari eleştirmek ( hakli olarak ) yetmiyor. Ülkede kimse su anda CHP yi iktidara alternatif olarak görmüyor sanirim gençlik kollarda bunu geç te olsa anladi.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title