Haberler

Almanya 2 Bin 900 Euro Maaşla Çalıştıracak Ajan Bulamıyor

Güncelleme:

Alman Anayasayı Koruma Teşkilatı, Köln'de gazetelere verdiği ilanla teşkilat bünyesinde görevlendirilmek üzere ajan arandığını duyurdu, ancak yeterli başvuru olmadı.

Focus dergisinin haberine göre, Köln-Chorweiler'de Selefileri daha yakından takip etmek isteyen Anayasayı Koruma Teşkilatı, gazetelere, "Teşkilat bünyesinde gözlem yapacak elemanlar arıyoruz" diye ilan verdi.

"ŞAKA DEĞİL"

İlanlara yanıt alamayınca, bizzat Anayasayı Koruma Teşkilatı Başkanı Hans Georg Maassen, ilanın gerçek olduğunu belirterek, "Şaka değil, gerçekten eleman arıyoruz" açıklaması yaptı. Teşkilatta görev yapanların önemli bir iş yaptıklarını kaydeden Maassen, "Bu kişiler ülkemizin güvenliğine önemli katkı sunuyorlar" diyerek, ilgilenenlerin başvurması çağrısında bulundu.

MAAŞ 2 BİN 900 EURO

Anayasayı Koruma Teşkilatı bünyesinde göreve yeni başlayan bir kişi, son düzenlemelerle birlikte, brüt 2 bin 900 Euro maaş alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Almanya Köln Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (18)

kavaraciMobil-ANDROID:

bizde polat alemdar cokyollayalimgitsi

7
0
yanıtYanıtla
NRW KölnMobil-IOS:

Almanya'da en iyi ajan Kütler yatarlar kalkarlar Türkleri kötülerler.

6
1
yanıtYanıtla
s.mtmnmobilWeb@haberler.com:

2900 euro mu hem de ajan olarak allah belanzi versin

5
0
yanıtYanıtla
BMKMobil-ANDROID:

Beni alsinlar bosum ben

3
1
yanıtYanıtla
milyon verseler ajanlik yapmam..:

islamda en büyük suc ve günah, , casusluk yapmaktir, .

4
0
yanıtYanıtla
h.d.Mobil-ANDROID:

2900 brut kim calisir ajan olarak :D

3
0
yanıtYanıtla
ali:

arkadaşlar benim amca oğlu almanyada polis 3000euro maaş aldığını söyledi. duyunca bende çok şasırmıştım. yanı almanya gibi bir yerde 2bin 900 euro abartılacak bir maaş değil. memur maaşı gibi düşünün.

1
1
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Eğer sen bir alman gibi yaşamayacaksan seni almazlar dinin dilin yaşantın hayatın her şeyinle bir alman gibi olursan sana bir şey demezler. Yoksa ikinci sınıf muamele görürsün. saydıklarımın içinden bir tanesinden fedakarlık yapma bak nasıl şut Türkiyeye

1
0
yanıtYanıtla
safmısın!! Mobil-ANDROID:

mesut cömez ajan mı olacan kardeş :)) şartlar cok ağır. öncelikle almanca bilmen lazım)

1
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

vallah bana gelsinler seve seve yaparim bütün almanya düsmanlarini ele veririmyasasin almanya

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title