Haberler

    Almanlar Yenilgiyi Rehavete Bağladı

    2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemeleri D Grubu maçında Almanya'nın 2-0'lık skorla Polonya'ya karşı tarihindeki ilk yenilgisini alması, Alman basınında geniş yer buldu.

    Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild'n internet sayfası, Alman Milli Takımı'nın Polonya'ya karşı tarihi bir yenilgi aldığına dikkati çekerek, "Bizim dünya şampiyonlarımıza ne oldu?" sorusunu başlığa çıkardı.

    "Dünya Kupası heyecanı şimdi kesin olarak bitti" ifadesi kullanılan haberde, Polonya'ya karşı alınan 2-0 mağlubiyetin teknik direktör Joachim Löw için 18 resmi maçtan sonra ilk yenilgi olduğuna işaret edildi. Son mağlubiyetin yine Varşova'da oynanan maçta 2012 Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'ya karşı alındığı hatırlatılırken, Dünya Kupası'ndan sonra Almanya'nın oynadığı son 3 karşılaşmadan 2'sini yitirdiğine dikkat çekildi. Schweinsteiger ve Khedira gibi birçok önemli oyuncunun sakatlığı, milli takımından ayrılan Lahm ve Mertesacker gibi oyuncuların yokluğuna rağmen FIFA sıralamasında 70. sırada yer alan Polonya'ya karşı bu kadronun yetmesi gerektiği değerlendirmesinde bulunuldu.

    Ayrıca, Almanya'nın Polonya ile oynadığı 19 karşılaşmada ilk mağlubiyetini aldığı ifade edildi.

    Alman özel televizyon kanalı ntv'nin haberinde, "Löw'ün takımı Varşova travmasını sürdürdü" başlığı kullanılarak iki yıl önce Avrupa Şampiyonası rüyasının bittiği yerde yine acı bir yenilginin alındığı kaydedildi.

    Kicker dergisinin internet sayfasında, "Alman Milli Takımı tarihi bir yenilgi aldı" başlığıyla duyurulan haberde, dünya şampiyonunun yenildiğine dikkat çekilerek, Manuel Neuer ve arkadaşlarının bu hissi hemen hemen bilmediği yorumu yapıldı. Polonya'ya karşı alınan bu 2-0'lık mağlubiyeti kimsenin dramatik hale getirmek istemediği belirtilen haberde, etkin bir rakibe karşı iyi oyun sergilendiği ve sadece gollerin eksik olduğu yönünde ortak görüşün hakim olduğu kaydedildi. Haberde, İrlanda Cumhuriyeti'ne karşı oynanacak maçta daha soğukkanlı bir performans sergilenerek başarı yoluna yeniden girilmesinin önemli olduğu bildirildi.

    Die Welt gazetesi ise "Polonya, Almanya'ya karşı alınan tarihi galibiyeti kutluyor" başlığını kullanarak Almanya'nın 26 yıl sonra ilk kez bir Avrupa Şampiyonası elemelerinde yenildiğine vurgu yapıldı. Ayrıca, Polonya'nın üstün oynamadığı, ancak yeni şekillenen Alman Milli Takımı’na karşı iki gol attığı belirtildi. Löw'ün oyuncularına sitemde bulunduğuna vurgu yapılan haberde, teknik adamın oyuncularının gol fırsatları konusunda ihmalkar davrandığını söylediği hatırlatıldı.

    Almanya, EURO 2016 elemelerinde D Grubu'nda 14 Ekim Salı günü İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

    Ödüllü EURO 2016 Fantezi Futbol oyununu oynamak için tıklayın!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Varşova Almanya Polonya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title