Haberler

Alexis Sanchez'e Penaltı Sırasında Arkadaş Kazığı

Güncelleme:

Arsenal-QPR maçında QPR'lı Eduardo Vargas, kaleci Robert Green'e Alexis'in topu nereye atacağını gösterdi. Green, Vargas'ın gösterdiği yöne atladı ve penaltıyı kurtardı.

İngiltere Premier Lig'in 18. hafta kapanış maçında Arsenal ile Queens Park Rangers karşı karşıya geldi. Emirates Stadı'nda oynanan mücadelede Arsenal, Queens Park Rangers'ı 2-1 mağlup etti.

SANCHEZ'İ MİLLİ TAKIM'DAN ARKADAŞI YAKTI

Karşılaşmanın 8.dakikasında Arsenal bir penaltı kazanırken topun başına Alexis Sanchez geldi. O esnada Alexis'in Şili Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan QPR'lı Eduardo Vargas, kaleci Robert Green'e Alexis'in topu nereye atacağını gösterdi. Green, Vargas'ın gösterdiği yöne atladı ve penaltıyı kurtardı.

ARSENAL 6.SIRADA YER ALDI

Bu sonucun ardından Premier Lig'de Arsenal 30 puanla 6. sırada yer aldı, Queens Park Rangers ise 17 puanla 16. sırada kaldı. Premier Lig'in 19. haftasında Arsenal deplasmanda West Ham United'a konuk olacak, Queens Park Rangers ise sahasında Crystal Palace'ı ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Eduardo Vargas Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

tex Mobil-ANDROID:

iddaa oynamistir

7
2
yanıtYanıtla
SAVAŞ:

YANLIŞ HABER YAPMAYIN İŞARETİ YAPAN KALECİ İLE AYNI TAKIMDA Kİ KİŞİ YANİ KALECİSİNE YARDIMCI OLMUŞ KARŞI TAKIMDAN DEĞİL Kİ DOST KAZIĞI OLSUN :))))

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Mobil-IOS:

Milli takımdan arkadaş

0
0
yanıtYanıtla
DOBRAMobil-IOS:

SORMUSTUR ATMADAN ÖNCE,VEYA SAGA AT DEMISTIR BUNLAR BILIR ISINI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title