Haberler

Alex De Souza, Fatih Terim'in Yardımcısı mı Olacak

Güncelleme:

Milli takım teknik direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray teknik direktörlüğüne geçince yerine flaş bir isimin geçeceği iddia edildi.

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe'den ayrılarak ülkesi Brezilya'ya dönen ve futbola başladığı takımı Coriti'ba'da 3 yıl forma giydikten sonra bu sezon aktif futbol hayatını bırakacağını açıklayan Brezilyalı yıldızın adı Türkiye milli takımıyla anıldı. Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray teknik direktörü olmasıyla boşalan göreve Alex'in geçeceği iddia edildi.

TÜRKİYE'Yİ İKİNCİ VATANI OLARAK GÖRÜYOR

Brezilyalı yıldızın Türkiye'ye olan bağlılığını her seferinde dile getirmesi, Türkiye'yi ikinci vatanı olarak görmesi, ailesinin de Türkiye'ye geri dönme isteği ve federasyon yetkilileri ile olan yakın ilişkisinden dolayı bu ismin ön plana çıkması ortaya atılan iddiaları güçlendirdi. Fakat bu iddia henüz netlik kazanmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Alex De Souza Fatih Terim Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (13)

Yusuf:

Böyle bir dahi milli takımımızda görev alırsa 5 sene içinde Almanya gibi oluruz.

36
2
yanıtYanıtla
Ali ATKOŞANmobilWeb@haberler.com:

Bu adam maçlarda üç km koşmazdı esas şimdi yandık bu futbol fakirlerinin yüzünden bu adamı futbolcu yaptınız çıktınız başkası koşar o oturduğu yerden yer bırakın bu işleri ya kaç defa birezilye milli takımına çağırdılar çünkü böyle adamların orada işi olmaz çünkü bunlar başkasının sırtından geçinen asalaklar

1
34
yanıtYanıtla
Kadirhan:

Gerizekalı futbol Fukarası bu adam mevkisinde Ronaldinho oynadı. Senin forvetin kariyerinde atamadığı kadar golü bu adam sadece Fenerbahçe''de attı !

yanıt25
yanıt1
cuneyt oncelerm@m.m:

Allahin tipi fatih terimde futbolculuk kariyerine 15 yil sampiyonluk gormemistir.allahin fukarasi futbol zeka isi kosma isi degil

yanıt12
yanıt0
sami:

Lütfen arkadaşlar futboldan anlayanlar yorum yapsın futbol sadece koşma işi deyildir. olsaydı sabri real madrid te top oynuyor olurdu zeka ve teknikte lazım Hagi neyse Alex te odur.

yanıt8
yanıt0
galatasaraylımobilWeb@haberler.com:

ben bi galatasaraylı olarak alex de Souza yı tebrik ediyorum çünkü o hagi den sonra Turkiye oynayan en iyi yabancı oyuncu inşallah gelir koşması değil taktiği önemli

28
1
yanıtYanıtla
manzjdbmobilWeb@haberler.com:

Adamin dibisin alex

21
0
yanıtYanıtla
TAM İSABET:

TÜRK FUTBOLUNA AHLAK DERSİ VERİR ODA BİZDE YOK ZATEN

20
0
yanıtYanıtla
MeteMobil-IOS:

Yakısır kaptan

18
0
yanıtYanıtla
cuneyt oncelerm@m.m:

Hagi cokmu kosardi jardel cok mu kosardi

yanıt8
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title