Haberler

Alanyaspor'da Transfer Çalışmaları

PTT 1. Lig'e yükselen Alanyaspor, Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor'un orta saha oyuncusu Deniz Vural ile 2 yıllığına anlaştı.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yöneticiler Bilal Gömeç, Kemal Zamanoğlu, Ümit Şenol, Enver Vural, Mehmet Uslu ve Muhammed Çetin katıldı.

Çavuşoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, Balıkesirspor'da üst üste 2 yıl şampiyonluk yaşayan bir oyuncuyu transfer ettiklerini söyledi.

Deniz Vural'ın Alanyaspor'da başarılı olacağına inandıklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Alanyaspor camiasının kendisinden beklentisi büyük. Başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Yeni transfer Deniz Vural ise Alanyaspor'un hedeflerine katkı sağlamak istediğini belirterek "Alanyaspor'u takip ettim ve play-off maçları sonunda lige çıktılar. Artık PTT 1. Lig'deyiz ve başarılı olmak için birlikteyiz" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Çavuşoğlu Balıkesirspor Deniz Vural Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title