Haberler

Ünlü Aktör Liam Neeson, İslam Dinine Geçiyor

Güncelleme:

İrlandalı aktör Liam Neeson, bir gazeteye verdiği röportajda, İslam dininden çok etkilendiğini vurgulayarak; "İslam dinine geçmeyi düşünüyorum" dedi.

İrlandalı aktör Liam Neeson, "İslam dinine geçmeyi düşünüyorum" dedi.

Neeson, The Sun gazetesine verdiği röportajda, İstanbul'a yaptığı bir ziyarette İslam dininden çok etkilendiğini vurguladı. Liam Neeson, "İslam dininin insanı kendisine çeken bir özelliği var, Müslümanların dua şekli sizin ruhunuza hitap ediyor. Ona hiçbir sorun olmadan sarılabilirim" dedi. İrlandalı aktör, "Günde beş kere dua etmeniz için ezan okunuyor, ilk hafta alışık olmadığınızdan bu durum sizi deliye çevirebilir ancak kısa sürede ezan sesi ruhunuzun derinliklerine girmeye başardığında dünyanın en güzel şeyi olduğunu farkediyorsunuz" dedi.

"CAMİLERİN GÜZELLİĞİ BİLE İSLAM'I SEÇMEK İÇİN YETERLİ"

İstanbul'da 4 binden fazla cami bulunduğunu hatırlatan Liam Neeson, bazılarının sizi şaşkına çevirecek düzeyde güzellik taşıdığını, bunun bile İslam dinini seçmesi için yeterli olacağını söyledi. 62 yaşında olan Neeson bir katolik gibi eğitildiğini hatırlatarak her zaman kendi kendisine bu dünyaya ne yapmak için geldiğinin sorusunu yönelttiğini belirtti.

İrlandalı aktör Liam Neeson, The Sun'daki röportajında tanrının varlığı ve ateizm ile ilgili kitapları sürekli okuduğunu da itiraf etti.

NEESON KİMDİR?

Gerçek adı William John 'Liam' Neeson olan aktör, 7 Haziran 1952'de Kuzey İrlanda'da doğdu. Akademi ve oscar ödüllerine aday gösterildi. Sinema seyircisi onu gerçek anlamda Star Wars (Yıldız Savaşları) 'daki Jedi Qui-Gon Jin olarak tanıdı. Nazi soykırımını konu alan 1993 yapımı Shindler'in Listesi ile en iyi erkek oyuncu dalında Oscar'a aday oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Liam Neeson İstanbul The Sun Magazin Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (127)

urfalıMobil-ANDROID:

ALLAH herkese böyle hak yolunu bulmasini nasip eylesin.

85
6
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

İsidi hudapari fethullahi musluman ulkeleri biraz objektif takip ederse pisman olup karar degistirecek

16
65
yanıtYanıtla
Erdoğan Mobil-IOS:

Biz çıkmak istiyoz bu geçmek istiyo bi sorsana bize

13
67
yanıtYanıtla
necdet yıldızAdınız Yazın:

en güzel din islam dinidir

72
7
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

GEL AMA SIKILIRSIN!!!

10
66
yanıtYanıtla
Vurşit:

Bende Hristiyan olmayı düşünüyorum . Saglam para verirlerse Yahudi bile olabilirim . Sonucta her dindede cehenneme gitcegimi biliyorum bari faydası olsun .

12
56
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Yahu nerden çıkıyor bu yalanlar vaktiye kaptan cousta dan aya giden astronata kadar insanları müslüman yaptınız noldu hepsi yalan çıktı adamın işi yokta bu saaten sonra yobazlığı yercih etsin çağdışılığı tercih etsin adam dininin kıymetini biliyor niye müslüman olsunki

11
53
yanıtYanıtla
MeloMobil-IOS:

Yakisir

50
14
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

İsidi hudapari fethullahi musluman ulkeleri biraz objektif takip ederse pisman olup karar degistirecek

6
54
yanıtYanıtla
AYIP DiYE BiR SEY VAR YAHU,.:

BAKALIM BIZDEKi, , GERZEKLi YORUMCULAR, , NELER YAZACAKLAR, . NEFESiMi TUTTUM , , TETiKTE ÖYLECE BEKLiYORUM. . , . ,

52
6
yanıtYanıtla
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title