Haberler

AK Parti'nin İftarında İlginç Pankart

Güncelleme:

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın verdiği iftarda karşı binaya asılan ve üzerinde 'çaya beklerim başbakanım' yazılı dev pankart dikkat çekti.

Haliç Kongre Merkezi'nde verilen iftara davetli olan konuklar, ev sahibi AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve görevliler tarafından kapıda karşılandı.

Davetlilerden Yapımcı Can Tanrıyar, "Hakikaten çok güzel bir akşam. Tam İstanbul'un havasını tadacağımız bu ramazan gününde bence başbakanımızın bu daveti ile güzel bir iftar açacağız. Temennimiz her zaman ülkemiz iyi olsun, huzurlu olsun, hepimiz huzurlu olalım diyorum. Sayın başbakanımız herhalde yine ilginç şeyler anlatacaktır. İftar sonrasında onu dinleyeceğiz" dedi.Sanatçı İzzet Yıldızhan, "Ne söyleyelim. Burada böyle aziz bir günde başbakanımızın davetlisi olmak güzel bir şey tabii ki. Birlikte iftar açacağız. Ülkemizin çok sıkıntılı bir zamandan geçtiğini hepimiz biliyoruz. Ama her şey çok iyi oldu ve çok şükür rahatız" diye konuştu.Konukları kapıda karşılayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşçu ise, "İftarımız geleneksel hale gelmiş, her dönem güzel oluyor. Bütün İstanbul burada, sanat dünyası, herkes burada. Tam bir Türkiye fotoğrafı ortaya çıkıyor. Bugünde başaracağız inşallah" dedi.

'ÇAYA BEKLERİM BAŞBAKANIM' PANKARTI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan, Haliç Kongre Merkezi'nin karşısında ki bir binaya asılan ve üzerinde 'çaya beklerim başbakanım' yazılı dev pankart dikkat çekti.

İftara davetli konukların katılımları sürerken ilerleyen dakikalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da alana gelmesi bekleniyor.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, HALİÇ KONGRE MERKEZİ'NDEKİ İFTARA KATILDI

Başbakan Erdoğan'ı, iftara ev sahipliği yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve yakın kurmayları karşıladı. Karşılamanın ardından Erdoğan, beraberindeki davetlilerle birlikte iftarını açmak üzere kendisine ayrılan iftar masasına geçti.

BAKAN BAĞIŞ: "ONLARLA İFTAR AÇMAKTAN MUTLULUKLAR DUYUYORUM"

Bakan Bağış, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katılmak üzere eşi Reyhan Bağış ile birlikte Haliç Kongre Merkezi'ne geldi. Burada iftar öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Bağış, "AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın geleneksel bir iftarı. Bende eşimle birlikte katıldım. Burada gerçekten İstanbul'daki tüm sevenlerimiz, partinin çile çekenleri, tüm emektarları burada. Onların ortaya koyduğu kararlılıkla Türkiye bu noktaya geldi" dedi.

Kimi kesimlerin 'muhtar bile olamaz dediği ismin bugün başbakan olduğuna dikkat çeken Bağış, "Kimilerinin artık muhtar bile olamaz dediği Sayın Başbakanımızın peşine düşen o cefakar güzel insanlar bugün Türkiye'nin dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olmalarına vesile oldu. Onlarla iftar açmaktan mutluluklar duyuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Egemen Bağış İstanbul Ak Parti Haliç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title