Haberler

AK Parti'li Sever Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları kapsamında Çamlıyayla ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları kapsamında Çamlıyayla ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Çamlıyayla ilçesinde vatandaşların yanı sıra, esnafı gezerek, esnafın ilçeye yönelik taleplerini alan Sever, ilçe merkez ve köylerinde görev yapan muhtarlarla da fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Sever'e, AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ile partililer eşlik etti. Çamlıyayla Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluşan Sever, "CHP ve MHP'ye kırmızı kart gösterin. Onlara sizleri ziyarete geldiklerinde deyin ki, geçmiş olsun su geldi teyemmüm bozuldu" dedi

Çamlıyayla merkezindeki ziyaretinin ardından Sebil Mahallesi ile Fakılar, Darıpınarı, Belçınar, Sarıkavak, Sarıkoyak, Giden, Körmenlik, Kisecik, Korucak, Bağçatağı köylerini ziyaret eden Sever, buralarda da vatandaşlara seslendi. Gelişen ve kalkınan bir Mersin için Ekonomi Bakan Yardımcılığı makamını bırakarak, Mersinlilere hizmet için yola çıktığını belirten Sever, Mersin'i karış karış gezmeye devam edeceklerini söyledi. Ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını da dinleyen Sever, başkan olması durumunda Büyükşehir Belediyesi'nde özel bir tarım dairesi kuracaklarını, biyolojik arıtma ile kanalizasyon sorunun çözeceklerini savundu. Mersin merkezdeki denizin pis olduğunu iddia eden Sever, "Pis olan denize girilir mi? O denize birileri giriyor, üstüne birde poz veriyor. Siz sakın girmeyin. Biz göreve geldiğimizde olaya el koyacağız. Sintine gemisi ile limana yanaşan gemilerin bıraktığı pisliği temizleyeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretlerin sonunda 2009-2014 yılları arasında mahallerine yaptıkları hizmetlerden dolayı muhtarlara, AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt tarafından plaket verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Sever Çamlıyayla Ak Parti Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title