Haberler

AK Parti Kongresinde Basın Mensuplarının Zor Anları

Güncelleme:

Ak Parti 1. Olağanüstü Kongresi'nde sıcaklar nedeniyle zor anlar yaşandı. Özellikle basın mensuplarının yaşadığı sıkıntı gözlerden kaçmadı.

Ak Parti 1. Olağanüstü Kongresi’ne partililer büyük ilgi gösterdi. AK Partililer, Ankara Arena Spor Salonu’nu tamamen doldururken sıcaklar nedeniyle zor anlar yaşadı. Emine Erdoğan'ın eşi Recep Tayyip Erdoğan'ı elindeki yelpazeyle yellerken görüntülendi.

TERLEYEN BASIN!

Özellikle bine yakın basın mensubunun izlediği kongrede yaşadığı sıkıntı gözlerden kaçmadı. Kongreyi izleyen gazetecilerin 'Kongre program broşürü'yle yellendiği görüldü.

ERDOĞAN "TERLEYEN CUMHURBAŞKANI" DEMİŞTİ

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin "Cumhurbaşkanını ilk kez halk seçecek. Bu bakımdan önemli. Anayasa, cumhurbaşkanını yürütmenin başı olarak görüyor. Bu seçimden sonra sorumluluklar daha da farklı olacak. Protokol cumhurbaşkanı değil, terleyen, koşan, koşturan cumhurbaşkanı..." demişti.

BASINA AKREDİTASYON ENGELİ

12. Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan'dan boşalacak AKP Genel Başkanı'nı seçmek üzere gerçekleştirilen AKP kongresinde birçok medya kuruluşuna akreditasyon engeli getirildi. Ankara Arena'da yapılan kurultaya bir önceki kongrede de yasaklı olan Yeni Çağ, Birgün, Aydınlık, Halk TV, Ulusal Kanal, Evrensel gibi yayın kuruluşları ile cemaate yakınlığıyla bilinen Bugün TV, Samanyolu Haber, Kanal Türk TV, Zaman gazetesi ve Cihan Haber Ajansı da ilk kez çağrılmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Ak Parti Politika Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ahmet te:

Devam edin terlemeye. zaten yandaşsınız ve yakında bu millet sizi çok ama çok terletecek

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title