Haberler

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına Fatih Çakır Seçildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti ilçe kongresi gerçekleştirildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti ilçe kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatının 4. Olağan kongresi Fatih Çakır'ın Genel Merkez tarafından tek aday olarak açıklanmasının ardından bu gün Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirildi. Kongreye Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, TBMM Eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal toptan, Milletvekilleri Prof. Dr. Ercan Candan, Özcan Ulupınar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, AK Parti MYK Üyesi emine Çift, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, bazı siyasi parti ve STK temsilcileri ile partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede Divan Başkanlığını partinin eski ilçe başkanlarından Erol Şahin yaptı.

Kongrede konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal 7,5 ayda yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Pazar yeri esnafı için yapılan 5 katlı binanın yapımını tamamladıklarını ve buraya esnafların taşınmak istememesi üzerine kendilerinin taşındığını dile getiren Uysal, terminal binasını da Ocak ayı içerisinde hizmete sokacaklarını söyledi. Uysal, Bakan Eroğlu'ndan eski devlet hastanesi binalarının bulunduğu yeri fakülteler yapılmak koşuluyla Bülent Ecevit Üniversitesi'ne verilmesini talep etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan'da 3,5 yıllık sürede Ereğli'ye yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Ereğli'ye yeni hastane binasının kazandırıldığını ve hizmete girdiğini belirten Candan, adliye sarayının da yakın bir zamanda tamamlanıp hizmete gireceğini söyledi. Gülüç-Kepez arası karayolunun yapım çalışmalarının devam ettiğini, Devrek yol ayrımında bir köprülü kavşak yaptıklarını anlatan Candan, yeni hastane yolunun yapılarak Ömerli mevkisine bir kavşak yapılacağını dile getirdi. Ereğli'ye yeni hükümet konağı yapılması için proje hazırlandığını ve ödeneğinin de ayrıldığını belirten Candan, ilçeye 14 tane okul kazandırdıklarını söyledi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar'da Ereğli'de 40 yıllık CHP iktidarını devirerek belediye başkanlığını kazandıklarını, 2015 genel seçimlerinden yeni yönetimle birlikte dahada güçlü bir şekilde çıkacaklarını söyledi.

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe başkanlığına tek liste aday olan Fatih Çakır oy kullanma hakkı bulunan 394 delegenin 303'unun oy kullandığı seçimlerde geçerli oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

401 delegenin bulunmasına karşın Yargıtay 8 üyenin oy kullanamayacağı kararı verdi. Kongrede kullanılan oyların 28'i geçersiz sayıldı.

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri Hasan Aksoy, Sakin Arslan, Hüseyin Engin, Adnan Yazıcı, Raif Akyar, Cemil Şahin, Yüksel Demirbaş, Osman Mahmudoğlu, İbrahim yılmaz, Ferşat doğan, Turgut Günaydın, Mehmet Ertürk, Özlem Köse, Mustafa Kumaş, Nalan Karadeniz, Selin Alçın Köse, Gamze Karanfil Azman, Zafer Durmaz, Tahsin Tanyıldız, Fikriye Özdemir, Derya Demiriz, Ali altın, Sinan Gündoğdu, İsa Şentürk, Ferhat Kayacan, Tahsin Berber, Osman Öztürk, Zafer Şen, Mehmet Keleş. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Candan Zonguldak Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title