Haberler

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, Selçuk'u Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, Selçuk'u ziyaret etti- Yıldırım: "Uzun bir aradan sonra Selçuk, AK Parti belediyeciliği ile tanıştı, bu ekip Selçuk'u, yeni Türkiye'nin, 2023 Türkiye'sinin hedeflerine taşıyan bir ekip olacak"İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Selçuk ilçesinin 30 Mart'ta yapılan seçimlerle uzun aradan sonra "AK Parti belediyeciliği" ile tanıştığını belirterek, "Bu ekip, Selçuk'u yeni Türkiye'nin, 2023 Türkiye'sinin hedeflerine taşıyan bir ekip olacak" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, Selçuk'u ziyaret etti- Yıldırım: "Uzun bir aradan sonra Selçuk, AK Parti belediyeciliği ile tanıştı, bu ekip Selçuk'u, yeni Türkiye'nin, 2023 Türkiye'sinin hedeflerine taşıyan bir ekip olacak"İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Selçuk ilçesinin 30 Mart'ta yapılan seçimlerle uzun aradan sonra "AK Parti belediyeciliği" ile tanıştığını belirterek, "Bu ekip, Selçuk'u yeni Türkiye'nin, 2023 Türkiye'sinin hedeflerine taşıyan bir ekip olacak" dedi. Yıldırım, AK Parti Ödemiş İlçe Kongresi'nin ardından Selçuk ilçesini ziyaret etti. Selçuk Belediyesi önünde halka hitaben konuşma yapan Yıldırım, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'nın göreve gelmesinin ardından hizmet anlamında kısa sürede önemli mesafeler kat ettiğini ifade etti. Bakıcı'nın 8 aylık görev süresine seçim döneminde vadettiği 12 projeyi sığdırdığına işaret eden Yıldırım, şunları kaydetti: "Bu kısa sürede belediyemizin Selçuk'ta seçim öncesi Selçuklu hemşehrilerime vadettiği hizmetleri, projeleri bir bir gerçekleştiriliyor olmasından bahtiyarlık duyuyorum. Bu kısa süreye 12 iş sığdırılmış. 8 ayda 12 iş, gayet güzel bir sonuç. İnşallah her şey çok daha güzel olacak. Güzel bir ekibimiz var. Heyecanlı bir belediye başkanımız, Selçuk için her zaman çok gayret gösteren değerli bir ilçe başkanımız var. Nihayet uzun bir aradan sonra Selçuk, AK Parti belediyeciliği ile tanıştı, bu ekip Selçuk'u, yeni Türkiye'nin, 2023 Türkiye'sinin hedeflerine taşıyan bir ekip olacak." Yıldırım, Selçuk'un dünyanın en büyük açık hava müzesi niteliğinde olduğunu ve barındırdığı Efes'in dünya turizmi açısından çok şey ifade ettiğini dile getirerek, bu yerin hak ettiği kıymeti bulması için İZBAN hattının Selçuk'a kadar uzatılacağını, Efes-Meryemana Evi arasında teleferik hattı projesinin hayata geçirileceğini belirtti. Efes antik kentinin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınması için yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Yıldırım, "Efes'in açmazı olan koruma amaçlı imar planı onaylandı. Efes'in UNESCO süreci hızlandırıldı" dedi. Yıldırım, Selçuk'un turizm kenti olmasının yanı sıra tarım kenti olduğunu vurgulayarak, bu alanda da geçmiş dönemde yapılan soğuk hava deposunun tam kapasite çalıştığını söyledi.Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı'yı makamında ziyaret eden Yıldırım'a, ilçenin simgesi Artemis heykeli ile yöre ürünlerinden zeytinyağı ve incir hediye edildi.Yıldırım'a, belediyeyi ziyaretinde, İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti İzmir milletvekilleri Ali Aşlık, Nesrin Ulema, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen eşlik etti. -

Kaynak: AA / Güncel

Bedrettin Yıldırım Ak Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title