Haberler

Beşir Atalay: Şu Anda Yüzde 47 Gibi Bir Yerdeyiz

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, yaptırdıkları son kamuoyu araştırması ışığında "Şu anda yüzde 47 gibi bir yerdeyiz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, parti tarafından yaptırılan kamuoyu yoklaması sonrası "Şu anda yüzde 47 gibi bir yerdeyiz. Diğer partilerin oranlarını pek söylemiyoruz. Herkes kendi araştırmasını yaptırıyordur." açıklamasını yaptırdı.

"DOLU BİR SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTECEĞİZ"

Atalay, partisinin il başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, AK Parti'nin dolu bir seçim kampanyası yürüteceğini belirterek, partisinin her zaman parlak kampanya yürüttüğünü ve yine öyle olacağını söyledi.

"YÜZDE 50 BANDINDA OLACAĞIZ"

Kamuoyu yoklamalarında iyi konumda bulunduklarını, son haftalarda partilerine oy vermeyi düşünenlerin sayısında artış olduğuna dikkati çeken Atalay, şöyle konuştu:

"Artık haftada bir kamuoyu yoklaması yaptırıyoruz. Her seçimde böyle yaptırırız. Şu anda yüzde 47 gibi bir yerdeyiz. Diğer partilerin oranlarını pek söylemiyoruz. Herkes kendi araştırmasını yaptırıyordur. Seçim öncesi biraz kararsızlar da bulunur. Onlar da seçime doğru tekrar yerine gider. Dolayısıyla son seçimlerde olduğu gibi yüzde 50 bandında olacağız. Genel olarak rahat, tek başına iktidar olacağız. İnşallah beklentimiz o. Biz o nabzı iyi tutuyoruz. Şu anda genel olarak gördüğümüz bütün kamuoyu yoklamalarında AK Parti olarak rahat bir konumdayız."

"POZİTİF VE GÜLER YÜZLÜ"

"Neler yapacağız, Türkiye'nin geleceği için neler vadediyoruz, hangi sorunu nasıl çözeceğiz, kampanyayı öyle yaparız" diyen Atalay, bu yıl özellikle adını "pozitif ve güler yüzlü" kampanya koyduklarını ifade etti.

"MUHALEFET HAYALİ, ABARTILI VAATLERDE BULUNUR"

Muhalefetin sadece eleştiriyle meşgul olduğunu öne süren Atalay, "Muhalefetin alkışı bile eleştirmek içindir. Onlar negatif kampanya yaparlar, iktidarı eleştirirler. Muhalefetin işi, gücü bu. Daha ortaya henüz bir şey koymuş değiller. Muhalefet koysa bile iktidar olamayacağı için hayali, abartılı vaatlerde bulunur. Biz öyle değiliz. İktidar olacağımızı bildiğimiz için gerçekçi kampanyalar yaparız. Bizim bir özelliğimiz var. Söz verirsek mutlaka yaparız. Onun için de tutacağımız sözleri veririz" diye konuştu.

"TAVRIMIZ, HUZURLU BİR SEÇİM OLSUN"

Atalay, HDP Genel Merkezi'ne silahla ateş edilmesine ilişkin, şiddetin hiçbirisini onaylamadıklarını ve şiddete karşı olduklarına dikkati çekti. Benzeri girişimleri yanlış bulduklarını belirten Atalay, şunları kaydetti:

"Güvenlik birimlerimiz herhalde olayın üzerine gittiler. Onun araştırmasını, çalışmasını yapıyorlardır. Şu anda son durum nedir, onu da bilmiyorum. Tavrımız, özellikle seçim ortamında Türkiye'nin her köşesinde huzurlu bir seçim olsun. Hiçbir yerde şiddet, baskı, korku olmasın. Her parti, kampanyasını özgürce yürütsün, herkes her yere gidebilsin ve konuşsun. Ondan sonra da vatandaşlarımız özgür iradesiyle sandığa gitsin ve oyunu kullansın. Bizim tercihimiz bu. Bunun ötesinde hiçbir yöntemi tasvip etmiyoruz. Onun için siyasi partilere saldırı, vesaire gibi şeyleri kınıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Beşir Atalay Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (346)

O R H U N:

ADIN OMARDA CANIN ÖYLE Mİ UMAR )))) akp Yüzde 30 civarında kalacak

212
3
yanıtYanıtla
Seçim akşamı elektrikler kesilecek gibi:

Seçim akşamı Tüm Türkiyede Elektrikler kesilecek anlaşıldı. . .

208
5
yanıtYanıtla
ESKİ AKPLİ:

AKPyi Ahmet Davutoğlu dışında kim varsa bitirdi. . Yazık Ahmet Hocaya üzülüyorum. . Allah Doğruların yardımcısıdır Ahmet Hocam

204
5
yanıtYanıtla
adam:

Simdi siz hemen hemen hergün anket sonuclarini aciklayinca kendinizi mi rahatlatiyorsunuz? Size verilen bir oy bile fazla bence ama cevremdeki AKPliler kesinlikle size oy vermek istemiyorlar. Bütün sosyal medya size karsi, aciklayin bana lütfen bu sonuclari nerenizden cikariyorsunuz? Yalan fitratinizda var galiba:-)

151
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

enerji bakanının yeni makam arabası için birşey dememişmi. çok değil 754bin tl.

103
11
yanıtYanıtla
halikarnas:

arkadaş kendin inanıyormusun

yanıt1
yanıt6
alimm@m.m:

BBP...SPyi daha da yok edip batıracak...

yanıt0
yanıt4
alparslaneren:

1. Halikarnas, '' İnanmadığım yolda milyonlarla yürüyeceğime, İnandığım yolda tek başıma yürürüm '' Muhsin YAZICIOĞLU . umarım anlamışsındır. 2. Alim, BBP hiç bir zaman SP yi batırmaz aksine güç katar. Eskiden olduğu gibi. umarım sende anlamışsındır.

yanıt0
yanıt1
BARİŞmobilWeb@haberler.com:

Durmak yok yola devam..

9
103
yanıtYanıtla
VATANDASmobilWeb@haberler.com:

AK PARTI YÜZDE 65 MHP YÜZDE 15 CHP HDP YÜZDE 10 CHP YÜZDE 9 DIGER YÜZDE 1 SON ANKET BU YAPACAK BISEY YOK DURMAK YOK YOLA DEVAM.

17
91
yanıtYanıtla
Tüm 346 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title