Haberler

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan, Bahar ve Bilim Şenliği'nde

Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü Beldesi Sakçagözü Lisesi'nde bahar şöleni ve bilim şenliği renkli başladı.

Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü Beldesi Sakçagözü Lisesi'nde bahar şöleni ve bilim şenliği renkli başladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen şenliklerde mehteran takımı gösteri yaparken bilim şenliğinde bir birinden orijinal projeler sergilendi.

Başarılı çalışmaları ve diğer liselere göre farkındalık yaratan uygulamalarıyla dikkat çeken Sakçagözü Lisesi Bahar Şöleni ve Bilim Şenliği de renkli başladı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nurdağı Kaymakamı Abdulkadir Okay, Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdür Hanifi Başıbüyük, Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mitat Sevin ve Sakçagözü Lisesi idareci ve öğretmenleriyle büyük bir davetli topluluğunun katıldığı törenle bilim şenliği ve bahar şöleni start aldı.

Eğitimin bireysel gelişimde önemli olduğuna ve son dönemlerde Sakçagözü Lisesinin diğer okullara göre farkındalık ortaya koymayı başardığına dikkat çeken AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan, "Sakçagözü Lisesi eğitim alanında önemli bir hamle yaparak farkındalığını ortaya koymuştur. Elbette burada okul idarecilerinin öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerimizin büyük çabaları vardır. SODES ve AB projelerindeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren bu okulumuzun önümüzdeki dönemlerde daha büyük başarılara imza atacağına olan inancımız sonsuzdur. Eğitim alanında hükümetimizin yaptığı reform uygulamalar amaçlanan başarıların kısa sürede gerçekleşmesi için önemli adımlardır" dedi.

Eğitimin 21. dünyasının güçlü ve büyük Türkiye'sinin olmazsa olmazlarından biri olduğunu belirten Erdoğan, şunları söyledi:

"Bugün bahar şöleni ve bilim şenliklerinin açılışını yapmak üzeri buradayız. Görüyorum ki bütün öğrencilerimiz gerek bireysel gerekse ortak birçok bilimsel projeler yaparak güne renk katmış. Öğretmen ve idarecilerimizi yürekten kutluyorum. Bu tür etkinlikler öğrencilerin öz güven duygusunu geliştirdiği gibi bilimsel çalışmalara yönelmelerinde önemli rol oynayacaktır. Geleceğimizle ilgili kimsenin endişesi olmazsın. Yarınları görebilen, öz güven sahibi, bilimsel çalışmalara önem veren ülkemizi liderliğe taşıyacak bir nesil geliyor."

Yapılan konuşmaların ardından, Mehter takımı bir konserve verdi. Konukların ve öğrencilerin büyük bir ilgiyle izlediği konserin ardından bilim şenliğinin açılışı yapıldı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, bilim şenliğinde yer alan projeleri yakından inceleyerek öğrencilerle sohbet etti.

Sakçagözü Lisesinden bir gurup öğrenci baş ağrısına son veren bir yastık geliştirdiklerini açıklayarak, sergiledikleri yastık hakkında Milletvekili Erdoğan'a bilgi verdiler. Öğrencilerin iddialarına göre, geliştirdikleri yastık mor koyun yününden yapılmış ve tamamı organik bir yastık.

Öğrenciler, baş ağrısına iyi geldiğini iddia ettikleri bir yastığı Milletvekili Mehmet Erdoğan'a hediye ettiler.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Sakçagözü Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title