Haberler

AK Parti'den Keles Belediye Başkanlığı İçin 12 Kişi Başvurdu

AK Parti Keles Belediye Başkanlığı için 12 kişi aday adaylığı müracaatında bulundu.

AK Parti Keles Belediye Başkanlığı için 12 kişi aday adaylığı müracaatında bulundu.

Keles Belediye Başkan aday adaylığı için İsmail Yıldız, Mehmet Keskin, Mehmet Teke, Ahmet Yaşar Akbey, Coşkun Korkmaz, Aleaddin Aydın, Raşit Kolay, Fatih Azer, Yaşar Dursun Ay, Süleyman Kaynak, Ahmet Arı ve Yaşar Keskin başvuruda bulundu.

Aday adayları arasında yer alan AK Parti Keles ilçe Başkanı Yaşar Keskin, ilk defa aday adaylığı için bu kadar fazla müracaatta bulunulduğunu ifade ederek, "Bu bizim sevinç kaynağımızdır. Ben de belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundum. Genel merkezin vereceği her görevi yaparım. İlçe başkanlığı görevimi 1 Aralık tarihine kadar devam edecek" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keskin Yaşar Keskin Ak Parti Keles Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title