Haberler

AK Parti Bayburt İl Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşmaya, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Başkanı Hakan Kobal, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Özbek, yaptığı konuşmada, İslam aleminin zulüm gördüğünü belirterek, "Dünya devletleri bu zulme sessiz kalıyor. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan ise gittiği her yerde terörist İsrail devletini şiddetle kınıyor. Gazze'de Başbakanımız Tayyip Erdoğan rüzgarı şiddetle dalgalanırken çatıdan hala ses gelmiyor. Bizim çatı bu zulmü hala kınayamıyor. Bugün bu salonda gördüğüm birlik ve beraberliğe çatı dayanamayacaktır" dedi.

Özbek, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine değinerek, "Gün Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma günüdür. Bayburt olarak çatıya gerekli cevabı 10 Ağustos'ta sandıkta verip ülkemizi 2023 vizyonundaki yeni Türkiye'nin gerçek mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan bayramınızı tebrik ediyor, daha huzurlu bayramlar geçirmemizi temenni ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Memiş ise hüzünlü bir bayram yaşandığını ifade ederek, bu hüzünlü bayram havasında tüm İslam aleminin bayramını tebrik ettiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal da buruk bir bayram yaşadıklarını belirterek, tüm teşkilat üyelerinin bayramını kutladı. - Bayburt

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı Ak Parti Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title