Haberler

Ahmet Şerif İzgören'den 'HAYATIMIZ Film' Konferansı

Güncelleme:

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK), Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR Bursa) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) işbirliğiyle yapılan BİİB 2014, seminer, konferans ve sertifikalı eğitimlerle sürüyor.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nin tüm salonlarının kullanıldığı BİİB 2014 kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören de Bursalılarla buluştu. İlginin çok fazla olduğu konferansta, dinleyicilerin büyük bir kısmı da sahneye alındı. Gösterilen ilgiden ötürü Bursalılara teşekkür eden Şerif İzgören, etkili iletişimin püf noktalarını anlattı. Yaklaşık bir buçuk saat süren konferansta, topluma mal olmuş insanların hayatlarından da kesitler sunan İzgören, programın sonunda dinleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

İş-Kur Genel Müdür Yardımcısı Asım Göker Keskin'in elinden plaketi alan Ahmet Şerif İzgören, toplantının sonunda sevenlerinin kitaplarını imzaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Şerif İzgören Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title