Haberler

Kahreden Kazada Ölen Öğrencilerin Kimliği Belli Oldu

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu yaşanan ve 8 öğrencinin yaşamını yitirmesiyle yürek yakan kazada gençlerin kimlikleri belli oldu.

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Karamık köyü yakınlarında otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden yapılan çalışmalar sonucunda kimlikleri belli oldu.

İŞTE YÜREK DAĞLAYAN KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Çay ilçesi Karamık köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otobüsün şarampole yuvarlanması soncu hayatını kaybedenlerin İsmet Yörümez, Sinem Sezgin, Elif Nur Keskin, Fatih Aydilek, Buket Alas, Sena Öz, Gözde Erol ve Muhammet Yusuf Karahan olduğu tespit edildi.

İlgili Haberler

NELER YAŞANDI?

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerini gezi için Eskişehir'e götüren Yusuf Zeybek'in kullandığı midibüs, Afyonhkarahisar yakınlarından uçuruma yuvarlandı. 8 öğrencinin öldüğü kazada sürücü ile 18 öğrenci de yaralandı.

ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini taşıyan iki midibüs, sabah saatlerinde gezi amacıyla Eskişehir'e doğru yola çıktı. Yusuf Zeybek yönetimindeki 32 YV 436 plakalı midibüs, bugün saat 10.00 sıralarında Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Karamık Köyü yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. 15 metre derinliğindeki şarampole yönelen araç bir süre düz ilerledikten sonra kayalığa çarparak takla attı. Kazayı, arkalarından gelen diğer midibüsteki öğrenciler farketti. Öğrenciler şarampole inerek arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken jandarma ve 112 Acil Servis'e haber verdi.

6'SI OLAY YERİNDE, 2'Sİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İlk etapta 6 öğrenci kaza yerinde öldü. Yaralı çıkarılan 2 öğrenci de kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı. Sürücü Zeybek ve yaralılar kaza yerine sevk edilen çok sayıda amsbulansla Afyonkarahisar merkez, Çay, Dinar ile Yalvaç İlçesi'ne sevk edildi.

Kaza yerine ulaşan Afyonkarahisar İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve itfaiye ölen 6 öğrencinin midibüs altında kalan cesetlerini sıkıştıkları yerden çıkardı.

ÖĞRETMENLERİ TEŞHİS EDEMEDİ

Kaza yerinde geniş önlem alan jandarma, kimlik tespiti yapmak için üniversite öğretim görevlilerinden yardım istedi. Kaza yerindeki öğretim görevlileri, öğrencileri teşhis edemedi. Öğrencilerin etrafa saçılan eşyaları ise jandarma ekipleri tarafından toplanarak bir araca konuldu. Cenazeler savcının incelemesinin ardından Çay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

VALİ GÜNER: 'KESTİRME OLSUN' DİYE KULLANILMIŞ

Vali Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisardaki Devlet Hastanesi'nde yaralıları ziyaret etti. Gazetecilere kazayla ilgili açıklama yapan Vali Güner, "Kaza, Yalvaç'tan Eskişehir istikametine gelen bir dağ yolunda meydana geliyor. Yol jandarma bölgesi olarak tabir edilen tek aracın gidebileceği asfalt. Ama uçurumları olan bir yol. Tali bir yol. Zannediyorum ki, 'Kestirme olsun' diye gidiyorlar" dedi.

REKTÖRDEN TAZİYE MESAJI

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da kaza ile ile ilgili yayamladığı mesajda ölen öğrencilerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diledi.

GEZİ İÇİN YOLA ÇIKMIŞLARDI

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören üniversite öğrencilerinin gezi için Yalvaç'tan Eskişehir'e gitmek üzere hareket ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Yalvaç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

yapmayın:

başlığınız çok çirkin ne demek hayaller şarampole yuvarlandı bu size yakışmaz çünkü çoook acı bir olay

15
1
yanıtYanıtla
Aksakal:

Cennet Mekan olsun yavrularim. . Allah ana babalarina sabir versin. .

14
0
yanıtYanıtla
AVŞAR OĞLU:

İdareye dokunan yorumlar havuz yalaklarının işine gelmiyor galiba ki, yapılan her yorumu yayınlamıyor. O yol 50 yıldır yapım bakım bekleyen bir yodur. Son anda tesadüfen keşfedilmiş bir yol değildir. . .

10
0
yanıtYanıtla
mustafa:

ülke olarak daha cok yolumuz var yurunmesı gereken yazık hemde cok yazık gepegenc simalar üç kurus mazota kurban gitti.

10
0
yanıtYanıtla
KURT:

ALLAH RAHMET AİLELERİNE SABIR VERSİN

9
0
yanıtYanıtla
esnaf:

kestirme olsun die kullanılmıssss o yoll simdi nolucakkk

9
0
yanıtYanıtla
nihal:

okul yönetimleri sizin bu kışta yağmurda ne gezisidir bu çocukları götürüyosunuz iki kuş kazanmak için gezi düzenliyosunuz kızım gitmekten vazgeçti bu gezide çocuklarımızı geziye göndermiyoz okumaya gönderiyoz eyitim verin gezdirmeyin istemiyoruz

2
2
yanıtYanıtla
özgür:

buket alas çocukken beraber oynadığım biriydi, babamın devre arkadaşının kızıydı. insan tanıdığı birini kaybedince daha bi katlanıyor acısı. Bütün öğrenci yakınlarının başı sağolsun allah sabır versin.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title