Haberler

Afganistan'daki Turnuvaya Bombalı Saldırı: 57 Kişi Öldü

Güncelleme:

Afganistan'da voleybol turnuvası sırasında intihar saldırısı gerçekleşti. Ülkenin doğusunda meydana gelen saldırıda ilk belirlemelere göre en az 57 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Pakistan sınırındaki Paktika eyaletinde meydana gelen saldırı hakkında bilgi veren valilik sözcüsü, bölgeler arası düzenlenen turnuvayı izlemeye gelen büyük bir kalabalık olduğunu belirtti.

60 KİŞİ DE YARALANDI

Yahyakhail bölgesinde bugün öğleden sonra düzenlenen turnuvaya gelen intihar bombacısının kalabalığın arasında infilak ettiği bildirildi.

Yetkililer 66 kişinin yaralı olduğunu belirtirken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Afganistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (50)

islam:

allah ne kadar talibancı, işidçi, el kaideci varsa sempatizanlarıyla beraber belasını vesin. . . aşağılık haysiyetsiz soysuzlar çetesi

28
8
yanıtYanıtla
kenan:

bunu amerika, israil ve kafir bati yapti, , , , müslümanlar sucsuz, , , oyun büyük, büyük ortadogu, büyük israil, gercek islam bu degil, fitneci pis yahudi, hristiyan oyunu, islam baris dini, islam en dogru din, amerikayi müslümanlar kesfetti, , bati herseyi islamdan kopya etti, hersey kuranda yaziyor, , , , HADI BASLAYIN, GEC KALIYORSUNUZ. . .

18
12
yanıtYanıtla
VURAL:

kardeşler birbirini yesın, küresel güç masa basında oturup viskisini yudumlasın. . . uyanın artık

25
5
yanıtYanıtla
Din ve saygimobilWeb@haberler.com:

Dun kuran okuyamadi diye afrikada otobusten indirilerek 28 kisi olduruldu. Pakistanda gecen hafta intihar saldirisinda 30 kisi, isidi ve boko harami soylemeye gerek yok, afganistanda voleybol maci 45 olu. Niye islamiyet, din, cihat. Islamiyet siddete yatkin bir din. Karsit goruse saygisiz, din adina insan oldurme hakki var islamiyette. ISLAMIYET mollalarin elinde terorize oluyor.

10
19
yanıtYanıtla
Mehmet çelik Mobil-IOS:

Şimdi İslam bu olayın neresinde?? Allah sizi islah etsin.. İslahınız mümkün değilse kahretsin!! Bu ne sapıklık, bu ne barbarlıktır..

27
1
yanıtYanıtla
TÜRK KÜRT:

bu günki yaşadığımız dünyada ne kadar kan akıp katliamlar varsa TEK SORUMLUSU AMARİKA YAHUDİ İSRAİL ERMENİ PKK SI HEPSİNİN MERKEZİ YİNE AMERİKA BİR AN ÖNCE MÜSLÜMANLAR BİR OLMALIDIR HATTA AVRUPA DEVLETLERİ ÇİN VE BİRTAKIM LATİN AMERİKA DEVLETLERİ AMERİKAYA TAM CEPHE ALMALIDIR EYYY AMERİK NE İŞİN VAR SENİN AFKANİSTANDA . IRAKTA SURİYEDE ARAP DEVLETLERİNDE UNUTMA AMERİKA PARÇALANMAYA BAŞLARSAN BİR TANE DİKİLİ TAŞINDA KALMAZ DÜNYANIN YÜZDE 70 İ SANA DÜŞMAN UNUTMA

18
9
yanıtYanıtla
berkay yigitMobil-ANDROID:

muslumanlarin voleybol sporuna ifadesi hahaha

6
20
yanıtYanıtla
Birol:

İslam maalesef Terör dini haline geldi. . . muslumanlar birbirini her asırda böyle yok ettiler. . . ondan sonra da Amerika yapti yada İsrail yapti. . . . onlari suçla da önce bu terör dini İslami ne yapacaksan yap be millet? (AKP de musluman parti ama bak bakalım ne kadar insanin kanina girdi ve insalarin parasini pulunu cebe indirdi. . )

10
12
yanıtYanıtla
memo senelMobil-ANDROID:

herseyi müslümanlar Kesf eti amerika yapt israilyapti bu ne geri zekali lik madem müslümanlar her seyi biliyor bu müslümanlarin hali nedir müslüman lar onlarin icine fitne fucur koysunlar neden yapamiyorlar

18
4
yanıtYanıtla
T.C.34:

BUNU YAPAN SEYTANA TAPANLAR MAALESEF.

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title