Haberler

Adnan Menderes'in Vefatının 53'üncü Yılı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin demokratikleşmesi, güçlenmesi, kalkınması, ilerlemesi için inançla çalışan, ömrünü aziz milletimizin yücelmesine vakfeden Adnan Menderes'in, millet hayatında ve gönlünde silinmez izler bıraktığını bildirdi.

Erdoğan, Adnan Menderes'in vefatının 53. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demokrasi tarihinin mümtaz şahsiyetlerinden Adnan Menderes'in seçkin bir devlet ve siyaset adamı olarak ülkeye ve millete takdirle hatırlanan önemli hizmetlerde bulunduğunu vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin demokratikleşmesi, güçlenmesi, kalkınması, ilerlemesi için inançla çalışan, ömrünü aziz milletimizin yücelmesine vakfeden Adnan Menderes, millet hayatında ve gönlünde silinmez izler bırakmıştır.

Kendisine hizmet eden evlatlarını hiçbir zaman unutmayan aziz milletimiz, Merhum Menderes'i daima hayırla yadedecek, gönlünde yaşatmaya devam edecektir."

Erdoğan, merhum Menderes'i saygı ve rahmetle andığını, sevenlerine ve yakınlarına iyi dileklerini sunduğunu kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Adnan Menderes Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title