Haberler

Adıyaman'da Esnaf, Alışveriş Merkezlerine Tepki Gösterdi

Adıyaman'da esnaf, kentte sayısı artan alışveriş merkezlerine tepki gösterdi.

Adıyaman'da esnaf, kentte sayısı artan alışveriş merkezlerine tepki gösterdi.

Demokrasi Parkı'nda öğle saatlerinde toplanan 20 kişilik esnaf grubu, kentte sayıları artan alışveriş merkezlerine tepki gösterdi. Esnaf, alışveriş merkezlerinin kontrol altına alınmasını istedi.

Kalabalık adına açıklama yapan Yusuf Tekin Reşber, şunları söyledi:

" Adıyaman'da sahiplerinin sayısının bilmediği kadar çoğalan ara sokaklara kadar ulaşan marketler zincirine bir sınırlandırma getirilmesi bazında Adıyaman'ın esnafları olarak biz burada tepkimizi belirtiyoruz. Marketlerin zerre kadar bir girdisi olmamakla beraber günlük 500 bin lira nakit sıcak parayı dışarıya aktaran marketler zincirleridir. Biz akşamları evimize gidiyoruz. Yatıyoruz, kalkıyoruz ki mahallemizde bir ulusal market daha açılmış ama 3 gün sonra gidiyoruz ki mahallemizdeki bakal Hasan amcamız veya mini marketimiz de iflas etmiş, kapatmış, terkini vermiş."

Kalabalık, açıklamanın ardından alışveriş merkezlerini alkışlarla protesto edip dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Tekin Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title