Haberler

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Yabancı Futbolcular Türkiye Aleyhindeki Yayınlardan...

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Yabancı futbolcular Türkiye aleyhindeki yayınlardan etkineniyor"Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, yurt dışında televizyon kanallarında Türkiye aleyhine inanılmaz kötü bir propaganda olduğunu söyleyerek, "Türkiye sanki bir iç savaştaymış gibi bir görüntü çiziyorlar.

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Yabancı futbolcular Türkiye aleyhindeki yayınlardan etkineniyor"

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, yurt dışında televizyon kanallarında Türkiye aleyhine inanılmaz kötü bir propaganda olduğunu söyleyerek, "Türkiye sanki bir iç savaştaymış gibi bir görüntü çiziyorlar. Tabii bu da futbolcuları doğal olarak etkiliyor. Bu yüzden transferde sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, Bolu'nun Karacasu Beldesi'deki ikinci etap kampın ardından üçüncü etap için aynı kentte Abant Tabiat Parkı yolu üzerindeki Von Clup Otel'de kampa girdi. Günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren turuncu beyazlı takımda futbolcular sabah otelin sahasında laktak testinden geçtiler.

TRANSFER SIKINTISI

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik tirektör Engin İpekoğlu, transfer konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. İpekoğlu şöyle konuştu: "Türkiye'de son yaşanan olaylardan sonra rakamsal bazda anlaşmış olduğumuz oyuncular maalesef geçmişteki karışıklıklardan dolayı Türkiye'yi çok fazla tercih etmiyorlar. Transferlerimizin bir an önce yapılmasını ve bitmesini arzu ediyoruz ama maalesef kendileri kabul etse de aileleri kabul etmiyor. Böyle bir sorun var. Türkiye'ye gelip göreceklerini ondan sonra karar vereceklerini söyleyen oyuncu arkadaşlarımız da var. Bu anlamda bir hayli sıkıntılıyız. Sadece biz değil Türkiye'deki diğer takımlar da ciddi sıkıntı çekiyor. Bir süre daha yapılacak transferlerle ilgili beklememiz gerekecek."

'AİLELERİ TÜRKİYE'YE GİTMELERİNİ İSTEMİYOR'

Sağ, sol kenar, forvet, 2 stoper olmak üzere en az 5 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu ifade eden İpekoğlu şöyle devam etti: "Normalde alacakları rakamın üstüne bile çıksanız gelmek istemiyorlar. Özellikle oyuncuların yurt dışında izledikleri kanallarda Türkiye aleyhine inanılmaz kötü bir propaganda var. Türkiye sanki bir iç savaştaymış gibi bir görüntü çiziyorlar. Tabii bu da futbolcuları doğal olarak etkiliyor. Onları etkilemese ailelerini etkiliyor. Son merci aileleri olduğu için aileleri Türkiye'ye gitmelerini kabul etmiyor. 5 transferin tamamı yabancı futbolcular. Maalesef Türkiye'de yerli oyuncuların şapkalarını çıkartıp önlerine koymaları lazım. İnanılmaz rakamlar talep ediyorlar. Yerli oyuncuların istedikleri rakamlar yüksek olunca ister istemez yabancı oyuncuya yöneliyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adanaspor Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title