Haberler

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Yabancı Futbolcular Türkiye Aleyhindeki Yayınlardan...

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Yabancı futbolcular Türkiye aleyhindeki yayınlardan etkineniyor"Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, yurt dışında televizyon kanallarında Türkiye aleyhine inanılmaz kötü bir propaganda olduğunu söyleyerek, "Türkiye sanki bir iç savaştaymış gibi bir görüntü çiziyorlar.

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Yabancı futbolcular Türkiye aleyhindeki yayınlardan etkineniyor"

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, yurt dışında televizyon kanallarında Türkiye aleyhine inanılmaz kötü bir propaganda olduğunu söyleyerek, "Türkiye sanki bir iç savaştaymış gibi bir görüntü çiziyorlar. Tabii bu da futbolcuları doğal olarak etkiliyor. Bu yüzden transferde sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, Bolu'nun Karacasu Beldesi'deki ikinci etap kampın ardından üçüncü etap için aynı kentte Abant Tabiat Parkı yolu üzerindeki Von Clup Otel'de kampa girdi. Günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren turuncu beyazlı takımda futbolcular sabah otelin sahasında laktak testinden geçtiler.

TRANSFER SIKINTISI

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik tirektör Engin İpekoğlu, transfer konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. İpekoğlu şöyle konuştu: "Türkiye'de son yaşanan olaylardan sonra rakamsal bazda anlaşmış olduğumuz oyuncular maalesef geçmişteki karışıklıklardan dolayı Türkiye'yi çok fazla tercih etmiyorlar. Transferlerimizin bir an önce yapılmasını ve bitmesini arzu ediyoruz ama maalesef kendileri kabul etse de aileleri kabul etmiyor. Böyle bir sorun var. Türkiye'ye gelip göreceklerini ondan sonra karar vereceklerini söyleyen oyuncu arkadaşlarımız da var. Bu anlamda bir hayli sıkıntılıyız. Sadece biz değil Türkiye'deki diğer takımlar da ciddi sıkıntı çekiyor. Bir süre daha yapılacak transferlerle ilgili beklememiz gerekecek."

'AİLELERİ TÜRKİYE'YE GİTMELERİNİ İSTEMİYOR'

Sağ, sol kenar, forvet, 2 stoper olmak üzere en az 5 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu ifade eden İpekoğlu şöyle devam etti: "Normalde alacakları rakamın üstüne bile çıksanız gelmek istemiyorlar. Özellikle oyuncuların yurt dışında izledikleri kanallarda Türkiye aleyhine inanılmaz kötü bir propaganda var. Türkiye sanki bir iç savaştaymış gibi bir görüntü çiziyorlar. Tabii bu da futbolcuları doğal olarak etkiliyor. Onları etkilemese ailelerini etkiliyor. Son merci aileleri olduğu için aileleri Türkiye'ye gitmelerini kabul etmiyor. 5 transferin tamamı yabancı futbolcular. Maalesef Türkiye'de yerli oyuncuların şapkalarını çıkartıp önlerine koymaları lazım. İnanılmaz rakamlar talep ediyorlar. Yerli oyuncuların istedikleri rakamlar yüksek olunca ister istemez yabancı oyuncuya yöneliyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adanaspor Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title