Haberler

Adana Teyzesi ve Eniştesini Bıçakla Yaraladı

Adana Teyzesi ve eniştesini bıçakla yaraladıTeyzesi ve eniştesini bıçakla yaraladı

Adana'da annesi avukat olan 21 yaşındaki Mehmet Hulusi T., tartıştığı teyzesi Yasemin Çomanoğlu ile eniştesi Mahmut Çomanoğlu'nu bıçakla yaraladı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Kurtuluş Mahallesi'nde oturan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Mehmet Hulusi T., teyzesi Yasemin Çomanoğlu'nun Şinasi Efendi Caddesi'nde bulunan evine geldi. İddiaya göre, T. ile teyzesi ve eniştesi Mahmut Çomanoğlu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan bıçak alan Mehmet Hulusi T., teyzesini sırtından, eniştesini ise bacağından yaraladı. Eniştesi ile teyzesini bıçaklayan zanlı, olay yerinden kaçmak isterken kovalamaca sonucu polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Mehmet Hulusi T., polis merkezine götürülürken, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunan teyze Yasemin Çomanoğlu ameliyata alındı. Sağlık durumu iyi olan enişte Mahmut Çomanoğlu ise ayakta tedavi edildi.

Kız kardeşi ile eniştesinin oğlu tarafından bıçaklandığını haber alan avukat M.T. ise polis merkezine gelip olay hakkında bilgi aldı. Mehmet Hulusi T.'nin sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title