Haberler

Acun'dan Çok Kritik Karar

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu 13 Ekim'de ekranlara merhaba diyen ancak reytingleri istenildiği kadar olmadığı için yayın saati değişen Hülya Avşar Show ile ilgili kararını verdi.

Acun Ilıcalı 13 Ekim'de ekranlara merhaba diyen, 19 Ekim'de ise reytingleri istenildiği kadar olmadığı için yayın saati değişen Hülya Avşar Show ilgili kararını verdi.


tv8'i satın aldıktan sonra yaptığı bir açıklamada " Türkiye'de Talk Show yapacak enerjiye sahip tek kadın Hülya Avşar'dır" diyerek Hülya Avşar Show'u yeniden hayata geçirmeye karar veren Acun Ilıcalı Avşar kızının reytinglerinin düşük olması rağmen pes etmedi ve radikal bir karar aldı.

BEYAZ SHOW'A RAKİP OLACAK

Show programı hafta içi hergün saat 17.00'de ekranlara geliyordu. Hülya Avşar'ın sunduğu show programı bundan böyle Cuma akşamları yayınlanacak ve Kanal D'nin fenomen programı Beyaz Show'a rakip olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Hülya Avşar Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (32)

HepAğzımdanKayıyo:

HülyaYavşarTeyzeShow artık kalıdırılsın pardon HülyaAvşarTeyzeShow

31
3
yanıtYanıtla
SERDAR BILGILI:

Zorla olmaz abi. Kimse istemiyor işte.

29
2
yanıtYanıtla
KaybolArtıkTeyze:

HülyaTeyzeShow

30
0
yanıtYanıtla
çerçi:

yalnış koymuşlar adını hülya teyze şhow çok yakışır

yanıt0
yanıt0
Devadır:

O kadın bitti artık boşuna hortlatmaya çalışıyor acun, o kadın vucuduyla geldi oralara, vucudu da artık pörsüdüğüne göre sıradan biri artık

28
1
yanıtYanıtla
gurkan:

yanlış ata oynuyor kaba oldu ama lafın gelışı hulya bu ulkede bıtmıştırr ben ve aılemız hulyanın hıcbır proğramını ızlemıyoruz sımarık gelıyor tavırları

28
0
yanıtYanıtla
harun cihangir:

Hülya akıllı kadındır işi düzeltir

4
21
yanıtYanıtla
Acun''un kendisi misin çalışanı mı?:

Harun Cİhangir isimli arkadaşın cevapları da, tarzı da sanki Acun''un ta kendisi. Bence Acun yada bir çalışanı oturmuş Acun adına yorum yazıyor.

yanıt0
yanıt0
mehmet:

Avşar kim yahu, amma uyduruk şeylerle doldurdunuz tv leri be, bu ülkede azıcık aklı başında biraz birşeyler bilen insanlar zaten bu uyduruk dizileri-kanalları vs. izlemiyor, yazık be, şu milletin haline bak. . .

22
2
yanıtYanıtla
Yeni nesile bu sohbetler çok boş artık:

42 yasında birisi olarak bu koudakı yorumum: 1963 doğumlu olan Hülya AVŞAR''ın da, o jenerasyona ait sohbetin de, o birikimle yapılacak esprilerin de devrı bıtmıstır. artık o tur sohbete tahammul edıp, o tur sohbetlerı çekecek, boş muhabbetlere katlanacak kişiler kalmamıştır. Türkiye de, kültür yapısı da, gülünen şeyler de hızla değişmektedir ve AVŞAR, malesef ki benim gibi çağa ayak uyduramamıştır. AVŞAR kızı ancak kendi yaşıtlarını, kendi çevresini, kendi eğitim ve kültür seviyesinden olanları güldürebilir artık. AVŞAR kızına bir sorunuz açıkça, kendi Zeynep kızı dahi, öffff anne demiyor mu? kendi kızına dahi sohbetleri içaçıcı geliyor mu? Bunları kötü şeyler olsun diye, aşağılamak için yazmıyorum. dediklerim ee doğru ama. .

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title