Haberler

Acun Ilıcalı'nın TV8 İçin Ödediği Para Dudak Uçuklattı

Güncelleme:

Başarılı televizyoncu, "100 seyirciden 1'inin izlediği bir kanala 70 milyon dolar verip aldım. TV8'i Türkiye'nin en çok izlenen üç kanalından biri yapacağım" dedi.

Acun Ilıcalı'nın TV8 sürprizleri devam ediyor. Yaptığı transferlerle olay yaratan Ilıcalı 4 yeni projeyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu bugün köşesinde Acun Ilıcalı'nın yeni projelerine yer verdi. İşte Acun Ilıca'nın TV 8 planları...

GÜNDÜZE 4 PROJE

"100 seyirciden 1'inin izlediği bir kanala 70 milyon dolar verip aldım. TV8'i Türkiye'nin en çok izlenen üç kanalından biri yapacağımı açıkladım. Yeni yayın dönemi başlayalı daha bir ay oldu ve tablo ortada. (Prime Time AB: 1'inci Kanal D, 2'nci FOX, 3'üncü Star TV, 4'üncü TV8.)

"İKİNCİ KANAL OLUR"

Yakında yayına sokacağımız programlarla TV8, Kanal D'nin ardından ikinci kanal olur.
Prime time'lık dört programı gündüz peş peşe yayınlayacağız bu ay. Saat 16.00 gibi 'Ver Fırına' (20 Ekim) başlayacak. Onu Erol Evgin'in sunacağı 'Aileler Yarışıyor' (27 Ekim) takip edecek. Ardından Hülya Avşar'ın psikolog Mehmet Şakiroğlu'yla yapacağı program (13 Ekim) ekrana gelecek. PT1'den önce de 'Ütopya' (27 Ekim) adlı yarışma."
"Kaçak Gelinler" TV8'in ilk dizisi ama devamı gelecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Ali Eyüboğlu Milliyet Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (18)

mustafa:

acun her tarafın hava. gün olur bu paralar mahşerde senden sorulur. ordada nasıl savunacan kendini hayırlı işlermi yaptım dicen. . paran varsada gösterme olan var olmayan insaf. .

28
12
yanıtYanıtla
AYHAN:

Sanki emeğiyle üç kuruş para kazanmış gibi şu herifi adam yerine koyanlardan hiç hazetmiyorum. Sahtekarın en önde gidenidir Acun Ilıcalı. . .

15
4
yanıtYanıtla
sewinç:

bence genclere hiçte iyi örnek olmayan programları var. . neden biraz tarih ögretmezler. . canakkaleyi kurtuluş savasını. . veya belgesel sevdirmezler

13
4
yanıtYanıtla
ergen:

sewinç nine senin yaşına gelince bizde izleriz :D

yanıt0
yanıt0
anladın sennnn:

ne yürü kulumu be. . . . bu adam israil ajanı. misyonerlik faaliyetlerini icra ediyor. hay sizin aklınızı yesinler. bunu anlamayacak kadar safsınız ya

9
6
yanıtYanıtla
bb:

Bu adam türk gençliğini, aile yapısını yıkan programlar yayınlamaya devam etsin, sonra ne oldu bu türk gençliğine diye bağırıp duralım.

10
4
yanıtYanıtla
cerrah:

PROGRAM LARI Bİ ŞEY VERMİYOR ZAMAN KAYBI MİLLETİ UYUTAN PROGRAMLAR

9
2
yanıtYanıtla
GUEST:

Tayyip sana, sen TV kanallarına! İyi alış verişler, Allah kanallarını arttırsın, bol kazançlar (helal olanından ama!!) versin

5
5
yanıtYanıtla
ahmet:

zenginin parası züğürtün çenessini yorarmış

7
3
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Nerden bu değirmenin suyu Acun birden zengin oldun nasıl oldu biz 3 kuruş fazla kazansak maliye tepemize biner holding sahibimiydi de biz bilmiyorduk. Düne kadar sunucuydu tv de.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title