Haberler

Acer Iconia W4 Tabletle İş ve Eglence Bir Arada

Güncelleme:

Windows 8.1 Acer Iconia W4 tablet ile İş ve Eğlence bir arada.

Tek elde tutulabilecek kadar kompakt olmasına rağmen konforlu bir görüntüleme için yeterince büyük olan, Windows 8.1 ve 4. nesil Intel® Atom™ işlemci kullanan yeni 8.1 inç Iconia W4, mobil verimliliği ve medya tüketimini ileri bir seviyeye taşıyor.

Microsoft Office programları ve klavyesi le birlikte

Taşınması kolay olduğu kadar yaptıkları tüm çoklu görevler için geleneksel bir tablet arayan profesyonel kullanıcıları hedefleyen W4, belgeleri düzenlemek için hiçbir ek ücret ödemeden Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 ile önceden yüklenmiş olarak ve aynı zamanda rahat yazmak için opsiyonel bir ultra ince ve taşınabilir klavye ile birlikte gelir.

IPS teknolojili bir ekrana sahip olan Iconia W4, paylaşım için ideal olan 170 dereceye kadar çeşitli görüntüleme açılarından tutarlı imajlar, renkler ve parlaklık sağlar. Dahası, Zero Air Gap teknolojisi dokunma paneli ve LCD modülü arasındaki havayı gidererek, güneş ışığı altındayken bile yansımayı azaltır ve okunabilirliği arttırır. Iconia W4 1280x800 piksel çözünürlüklü 16:10 orana, 2 MP 1080P ön kameraya ve harika fotoğraflar ve videolar için 60 FPS /30 FPS'de 720p/1080p destekleyen otomatik odaklı 5MP bir arka kameraya sahiptir.

Akıcı performans

4. Nesil Intel® Atom™ 1.8 GHz işlemci ile kullanıcılar daha akıcı video oynatabilir, oyun oynayabilir ve internette gezinmenin keyfini çıkarabilirler. Tek elde tablet kullanımı için, kullanıcılar ister uygulamaları kontrol ediyor, internette geziniyor, okuyor olsunlar veya isterse e-postalarına ve sosyal medya gönderilerine cevap veriyor olsunlar, yerleşik tablet portre modu çok başarılı bir tek sayfa deneyimi sunar.

Windows 8.1 InstantGo gibi ekran kapalıyken bile internet bağlantısını koruyan ve verileri ve uygulamaları yenilenmiş ve güncel tutarak tabletin her an hazır olmasını sağlayan birkaç yeni ve sezgisel özellik barındırmaktadır.

Zengin bağlantı noktaları


Ek olarak, çeşitli bağlantı noktaları aracılığıyla Iconia W4 ve diğer cihazlar arasında içerik ve veri paylaşımı çok kolaydır. Micro HDMI® bağlantı noktası sunumları ve diğer içerikleri paylaşmak için harici bir ekrana kolayca ses-görüntü bağlantısı sağlar. Aynı zamanda dosya transferleri veya şarj etmek amacıyla telefonlar gibi cihazlara bağlanmak için bir Micro USB barındırır. Ayrıca müşteriler her zaman Iconia W4'te içerik ve verileri için yeterli alana sahip olacaklardır — 32 GB veya 64 GB dahili depolama ile birlikte gelir ve microSD aracılığıyla ek bir 32 GB depolama kapasitesini destekler.

Dahası, Iconia W4 ince ve hafif olan şık bir tasarıma sahiptir — yalnızca 415 gram ağırlığı ve 10.75 mm kalınlığıyla istediğiniz her yere götürmek çok kolaydır.

Acer Crunch Klavye

W4, kolayca katlanan yumuşak sentetik bir deri kılıfın içine yerleştirilmiş ve aynı zamanda bir tablet standı görevi gören son teknoloji ürünü bir ultra ince Crunch Klavye'ye sahiptir. Bu şık 5.3 mm (0.21 inç) kalınlığındaki gümüş rengi klavye Bluetooth® 3.0 bağlantısı sağlar ve Micro USB aracılığıyla şarj edilebilir.

Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma

Acer Iconia W4 Nisan ayından itibaren 949TL fiyatıyla temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Microsoft Intel Acer Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title