Haberler

Abdullah Gül'den Topbaş'a Sürpriz Ziyaret

Güncelleme:

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti. Gül'e resmi karşılama yapıldı.

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'a sürpriz bir ziyarette bulundu. Fatih Saraçhane'de bulunan Başkanlık Sarayı'na korumaları eşliğinde gelen Abdullah Gül'ü, Kadir Topbaş ve İBB Başkanvekili Göksel Gümüşdağ kapıda karşıladı.

RESMİ KARŞILAMA YAPILDI

Gül'ün ziyareti öncesinde, girişe İBB'deki resmi temaslar sırasında konukların geçişi için kullanılan mavi halı serildi, güvenlik önlemleri artırıldı. Gül ve Topbaş, İBB binası girişinde yer alan 2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen İstanbul'un tanıttım kampanyası için fotoğraf sanatçısı Rainer Stratmann'ın 30 farklı kareyi birleştirerek oluşturduğu tarihi yarımada panaroması önünde, İstanbul üzerine sohbet etti.

"GERÇEK İSTANBUL BU"

Gazetecilerin ricası üzerine, Topbaş ve Gül basın mensuplarına panaroma önünde poz verdi. Gül, panaromadaki İstanbul siluetinin önünde "Gerçek İstanbul bu" dedi. Daha sonra Topbaş ve Gül, başkanlık makamına geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

piskevit partisiMobil-ANDROID:

it ulur kervan yurur dunya lideri erdogan sen cok yasa

8
17
yanıtYanıtla
AlperenMobil-IOS:

Gül yeni oluşum hazırlığında Tayyip'le yollar ayrılıyorsun

15
8
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin.:

Abdullah Gülü hiç sevmiyorum artık. 17-25 aralık 2013 yılındaki yolsuzlukların ve soygunun üzerine gitmedi hiç. Fatih Belediyesindeki yolsuzlukları, TÜRGEV vakfına peşkeş çekilen arazileriDevlet Denetlemem Kuruluna soruşturabilirdi. En küçük bir harakete geçme olmadı. Görevi boyunca hep akp tarafını tuttu, önüne gelen her yasayı , iyice incelemeden daha havadayken imzaladı

14
8
yanıtYanıtla
İstanbul:

Senlerdir Chp ye verdim ne oldu birr şeyde görmedik bu dönem HDp barajı aşsın bir şans verelim. Ben inanıyorum kim Hdp Akp yi durduracak

8
11
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

PANORAMADAKİ İSTANBUL SİLUETİ HAYAL EDİLENDİR. Gerçek İSTANBUL ise köşklerden, saraylardan görülemeyen İSTANBUL''dur. Bir soru İSTANBUL''da oturupta DENİZİ GÖRMEMİŞ KAÇ KİŞİ VARDIR. Ne der Münir NURETTİN İSTANBUL''u bilmeyen AŞKTAN NE ANLAR. Siz AŞK NEDİR, SEVGİ NEDİR BİLMEDEN İSTANBUL''u anlayamazsınız. Ancak resimleri GERÇEK İSTANBUL SANIRSINIZ.

7
6
yanıtYanıtla
hasan tahsin doğan:

resmi karşılama derken, bu zatı muhteremin şu anda sıfatı nedir. Mesela ahmet Nejdet sezer de gelse aynı karşılamayı yapacak mısın muhallebici!. .

6
6
yanıtYanıtla
dadasmobilWeb@haberler.com:

Sana verdigim oy helal olsun begendigim siyasetci yuzun hep gulsun adayligini koyarsan yine oyum senin

10
0
yanıtYanıtla
harun bulbul:

gulumuz yeni acmaya basladi insan yaslandimi ne oldugu belli oluyor biraz gec kaldi

8
1
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Ben dun demistim havuz medyasi gulu elinden gelse keser diye bugun yalaka guya gazeteciler gule kinlenmisler

6
3
yanıtYanıtla
alii:

türkiyede kactane cumhur başkanı kactan başbakan var anlamadım

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title