Haberler

Abdülkadir Selvi'den Yiğit Bulut'a Yaylım Ateşi

Güncelleme:

Gazeteci Abdülkadir Selvi'yi nüfuz ticareti yapmakla suçlayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'a Selvi'den "Sen kimin adamısın?" cevabı geldi.

Yiğit Bulut ve Abdülkadir Selvi arasındaki kavga büyüyor. Abdülkadir Selvi'nin CNN Türk'ün canlı yayınında HDP Milletvekili Altan Tan'a karşı tavrını eleştiren Yiğit Bulut'a Abdülkadir Selvi, "Ergenekoncular Erdoğan'ı devirmek isterken, kapatma davasında 27 Nisan muhtırasında ben yine buradayım peki Yiğit Bulut neredeydi?" diye sordu.

BULUT'DAN SELVİ'YE ÇOK SERT MESAJLAR

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na atanan Yiğit Bulut dün akşam, “Medyada AKP’nin sözcüsü gibi hareket ettiğini” söylediği Yeni Şafak Yazarı Abdülkadir Selvi’ye sert mesajlar vermişti.

Twitter üzerinden Selvi’ye yüklenen Yiğit Bulut, Abdülkadir Selvi’nin “Siyasi otoriteye yakınım” imajı vererek gazetecilik mesleğinin kalitesini ve standartlarını zorladığını iddia etti.

"YİĞİT SEN KİMİN ADAMISIN?"

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Yiğit Bulut'a sosyal medyadan cevap verdi. Selvi, Twitter'dan yazdığı mesajında; "Benimle Ergenekoncular uğraştı, geziciler uğraştı, paralelciler uğraştı şimdi de Yiğit Bulut. Eyvallah etmem Yiğit Bulut hakettiği cevabı alır.

"ERGENEKONCULAR ERDOĞAN'I DEVİRMEYE ÇALIŞIRKEN BEN BURADAYDIM"

Ergenekoncular Erdoğan'ı devirmek isterken kapatma davasında 27 Nisan muhtırasında ben yine buradayım peki Yiğit Bulut neredeydi?

Erdoğan'ı ve Erbil'i savunduğum CNN'deki programdan Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut rahatsız olmuş. Yiğit sen kimin adamısın?

Benim nüfuz ticaretine ihtiyacım yok. Ak Parti'den önce de Yeni Şafak'taydım şimdi de Yiğit olmayan adam sen kendine bak" ifadelerini kullandı.

YİĞİT BULUT'UN O ÇOK TARTIŞILAN SÖZLERİ

SELVİ'NİN BULUT'A HİTABEN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIMLARI



ELİF ÇAKIR ABDÜLKADİR SELVİ'YE DESTEK ÇIKTI

Öte yandan Star Gazetesi yazarı Elif Çakır sosyal medya üzerinden Yiğit Bulut'a yönelik, "Sen hangi ara bu "dava"nın sahibi oldun da Abdülkadir Selvi'nin samimiyetini sorgular makama geldınde ders vermeye calısıyorsun?" mesajını paylaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdülkadir Selvi Yiğit Bulut Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

ne olacak şimdi:

jöleli düne kadar tayyibe atıp tutarken ne olduda 180 derece değiştin. . . dahala akıl sır erdiremiyorum. . .

17
0
yanıtYanıtla
ANLAYANA:

BU YİĞİT BULUT AKP SOYGUN DÜZENİ DİYE YAZI YAZAN ADAMDI ŞİMDİDE ONLARI SAVUNYOR ORTAK YÖNLERİ VAR

12
1
yanıtYanıtla
öpüşüp barışın di yorum:

sonuçta ikinizde yağlarınızı aynı kaba boşaltıyorsunuz. hanginizin yağı üste çıkıyorsa o birinci olsun. diğeri de onu tebrik etsin. . .

12
0
yanıtYanıtla
HAYATİ:

YİĞİT BULUT''UN KALİTESİZLİĞİ BELLİ. . GÖRÜŞÜM UYMAZSA DA GERÇEKTEN YİĞİT BULUT YAĞDANLIĞIN ÖNDE GİDENİ. YİĞİT BULUT BU MİLLET ERDOĞAN''I SEVİYOR AMA SENİ GÖRÜNCE NEFRET EDESİM GELİYOR. KELOĞLANDAN MASALLAR GİBİ PAPAĞAN GİBİ AYNI ŞEYLERİ TVLERDE TEKRAR EDİP DURUYORSUN. BU ÜLKEDE DEĞİL BU DÜNYADA ARTIK KİMİN NE OLDUĞU HERKES BİLİYOR. YAĞDANLIK. . .

11
1
yanıtYanıtla
gariban:

bu canakcilar nicin bir birine dusmu ikiside birbirinden canakci ne tarafin canagi yagliysa oyani doner bu firildaklar

11
0
yanıtYanıtla
Ramis:

YIYIN BIRBIRINIZI YALAKALAR

11
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

al birini vur ötekisini.

10
1
yanıtYanıtla
EVLADIOSMANLIATATÜRKTORUNU:

NE OOOO BORSADA SOYGUN ŞEBEKESİNİN OLDUĞUNU TÜRK MİLLETİ ÖĞRENMEYE BAŞLAYINCA TUTUŞANLARMI OLDU. TÜRK MİLLETİNİN 12 YILDIR ÇALINAN PARALARI SOYGUN DÜZENEĞİ BORSADAKİ KUMPASI ERGEÇ TÜRK ADALETİ YARGILAYACAKTIR. BU UFAK TEFEK MEBLA DEĞİL. 50 MİLYAR DOLAR. VE BİNLERCE AİLE ERİŞAN OLDU, MİLLETİ HEM SOYDULAR HEMDE HASTA ETTİLER BORSADA. BU TEZGAH ÇÖZÜLECEK SABREDİN. . . KİMLERE ULAŞACAKLAR GÖRECEĞİZ. . .

9
1
yanıtYanıtla
xdxd:

birbirlerine niye düşmüşler ikinizede yalakalık yapacak adam çok. . . ama jöle kafa bu işi daha iyi biliyor

10
0
yanıtYanıtla
Türkben:

Yalaka herifler sizi, menfaatleri için bunlar vatanlarıda, onurlarınıda satarlar.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title