Haberler

ABD: MİT TIR'larını Türk Hükümetine Sorun

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanlığı Basınla İlişkiler Direktörü Jeff Rathke, MİT TIR'ları ile ilgili soruya "O soruyu Türk hükümetine sormanızı öneririz" cevabını verdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Basınla İlişkiler Direktörü Jeff Rathke, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MİT TIR'larıyla ilgili soruya "O soruyu Türk hükümetine sormanızı öneririz" karşılığını verdi.

"TÜRK HÜKÜMETİNE SORUN"

ABD Dışişleri Bakanlığı Basınla İlişkiler Direktörü Jeff Rathke, günlük basın toplantısında kendisine yöneltilen, MİT TIR'ları ile ilgili soruya verdiği yanıtta, "O soruyu Türk hükümetine sormanızı öneririm" dedi.

"TÜRKLERLE YAKINDAN ÇALIŞIYORUZ"

Rathke, başka bir soru üzerine de, "Koalisyon ortağımız Türklerle eğit-donat konusunda çok yakından çalışıyoruz, bu açık. Ancak sizin sözünü ettiğiniz haberlerin, bununla bir bağlantısı yok" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Jeff Rathke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (94)

AK ALIN:

ALLAH ZEVAL VERMESİN AKPYE ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN AKPYİ

11
23
yanıtYanıtla
muhammed karaali:

cumhuriyet gazetesi büyük bir gazetecilik yaptı. . . . gerçekleri fotoları ile yayınladı. . . . . resmen bir terör örgütüne bizim vergilerimiz ile silah gönderildiği ortaya çıktı. . . . esad yine haklı çıktı. . . bir daha asla ak partiye oy vermem. . . . .

22
10
yanıtYanıtla
Oylar HDP YE Mobil-ANDROID:

akp secimden sonra savaş çıkaracak

21
11
yanıtYanıtla
SEVGİ VE HOŞGÖRÜ DİNİ İSLAM:

akpeye OY VERMİŞ HERKES ORTADOĞUDA ÖLEN İNSANLAR İÇİN VİCDAN MUHASEBESİ YAPMALI

25
6
yanıtYanıtla
oğuz:

''Seçilmişlerin suç işleme özgürlüğü'' diye bir hakları olamaz.

27
4
yanıtYanıtla
NBCMobil-IOS:

ASKERİ KALLEŞÇE SIRTINDAN VURAN HDP'YE OY VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ İNSALLAH !! BU BARBAR SÜRÜSÜ ZORBACILARA OY YOK KENDİNİZE GELİN ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİ SIZLAMASIN.

22
7
yanıtYanıtla
SUÇ:

ERBAKAN HOCA akp İÇİN NE DEMİŞTİ : BUNLARA VERİLEN HER OY CEHENNEME ALINMIŞ BİR BİLETTİR. . . . . . . . . . . . . . . . ŞİMDİ BUNLARA VERİLEN - VERİLECEK HER OY ORTADOĞUDA BİR ÇOCUĞA SIKILMIŞ KURŞUNDUR. . . . . . . . . . . . . uzunNUN YAPTIĞI İNSANLIK SUÇUDUR - SAVAŞ SUÇUDUR

18
9
yanıtYanıtla
SUÇ:

akApEYE VERİLEN - VERİLECEK HER OY ORTADOĞUDA BİR ÇOCUĞA SIKILMIŞ KURŞUNDUR. . . . . . . . . . . . . uzunNUN YAPTIĞI İNSANLIK SUÇUDUR - SAVAŞ SUÇUDUR

20
6
yanıtYanıtla
rastimoon:

SORUYU zamanın başbakanı erdoğana sorduk oda yok böyle silah falan yalan söylüyorlar dedi ama görüntüler kabak gibi ortada bunada montaj derler herhalde

19
7
yanıtYanıtla
No kommemtMobil-IOS:

Hükümete o soruyu sorabilecek gazeteci kalmadı maalesef.

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title