Haberler

ABD'nin IŞİD Saldırısında Ölen Türk

Güncelleme:

ABD ve 5 Arap ülkesinin Suriye'de ikmal ve kontrol merkezlerini vurduğu operasyonda Ebu Yusuf El Türki kod adlı Türk vatandaşı da yaşamını yitirdi.

ABD'nin 5 Arap ülkesiyle birlikte düzenlediği IŞİD'e yönelik hava saldırısında El Kaide bağlantılı El Nusra örgütü de hedef alındı.

SALDIRIDA TÜRK VATANDAŞI DA YAŞAMINI YİTİRDİ

Dar ez Zor'a düzelnenen ve 30 hedefin vurulduğu saldırıda El Nusra'nın 1 numaralı keskin nişancısı olarak bilinen Ebu Yusuf El Türki kod adlı Türk vatandaşının da öldüğü açıklandı.

ÖRGÜT KAYNAKLARI FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Örgüt kaynakları, Twitter'da Ebu Yusuf El Türki'nin örgütün üst düzey Çeçen komutanlarından Seyfullah Şişhani ile çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

El Nusra Suriye Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

ypg:

kafa keserek cennete gıdenı gordunuzmu gıdılıyorsa ben ılk başta ışıdın lıderının kafasını kesmek nasıp olsun bana amın deyın ne olur cehenneme gıttı ıt

30
8
yanıtYanıtla
DİLAN:

AAAAAAAAAAAAMİN AMİN

yanıt0
yanıt0
kayseri:

mücahidim sen şehitsin, , , , vallahi sen şehitsin. . . . Sen mertebelerin en yükseğine ulaştın, Allah rahmet eylesin. . . bize hakkını helal et şehidim. . .

8
30
yanıtYanıtla
gever:

he he şeh it cehennemlik şeh it bide yemin ediyor kafir

yanıt0
yanıt0
ortadogulu:

pis bir köpek dünyadan eksildi!!!onunla ayni düsünce ve gayrette olanlarin akibetleri ayni olur insallllllllaaaahhhhhhhhh

29
8
yanıtYanıtla
ZELZELE:

ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN

3
32
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

SENDE BİRAN ÖNCE BEKLEMEDEN ONA KAVUŞ UMARIM. . . . TÜRK DİYE DUAMI EDCEZ İMANSIZ IŞİDLİYE

yanıt0
yanıt0
by bülent:

darısı diğer işid daiş köpeklerine olsun mekanı cehenemın en dibi olsun

28
7
yanıtYanıtla
kayserili:

by bülent ANLAŞILAN SANA ışid li gardaşlarımız bişey yaptı, yaran var galiba, ayrıca köpek senin gibi pkk yalaklarına denir. . . müslümanlar sonunda cennete gireceklerdir, ama zerdüşler sonsuz ateşte yanmaya devam. . .

yanıt0
yanıt0
ASL:

PKK lılar basmış bu siteyi

17
17
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title