Haberler

ABD'nin IŞİD Operasyonunda 140 Cihatçı Öldürüldü

Güncelleme:

ABD ordusunun müttefikleri Ürdün, Bahreyn, S.Arabistan ve BAE'nin desteğiyle başlattığı IŞİD operasyonunda 140 cihatçı öldürüldü.

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun Suriye'deki IŞİD hedeflerini vurduğu hava operasyonunda 140'dan fazla cihatçının öldüğü bildirildi.

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün yaptığı açıklamada, yaklaşık üç gündür süren operasyonda öldürülen cihatçıların çoğunun yabancı olduğu belirtildi. Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü Direktörü Rami Abdulrahman, AFP'ye yaptığı açıklamada, ölenlerin büyük bölümünün Avrupa, Arap ülkeleri, Çeçenistan ve Türkiye'den Suriye geçen cihatçılar olduğunu söyledi.

"SADECE 12'Sİ SURİYELİ"

Söz konusu saldırılarda en az 13 sivilin hayatını kaybettiğini belirten Abdulrahman, "Toplam 84 IŞİD militanı ve 57 El Nusra mensubu öldürüldü. Bunlardan sadece 12'si Suriyeli" dedi. Abdulrahman, öldürülen 12 Suriyeliden birinin El Nusra, kalanların ise IŞİD üyesi olduğunu ifade etti.

SALI GÜNÜNDEN BU YANA 30 SALDIRI YAPILDI

ABD, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Ürdün ve Bahreyn'in katıldığı uluslararası koalisyon, Salı gününden bu yana Suriye'nin kuzey ve doğusundaki IŞİD hedeflerine yönelik yaklaşık 30 saldırı gerçekleştirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Bahreyn Suriye Ürdün Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (46)

vatandaş:

140 abd vatandaşı da ölür inşallah

34
12
yanıtYanıtla
OSMAN ALİ:

IŞİD 300 PKK’lıyı infaz görüntülerini yayınladıIşid, 300 pkk’lıyı infaz ediyor

15
16
yanıtYanıtla
OSMAN ALİ:

ÜLKÜCÜ MEDYDA

yanıt0
yanıt0
OSMAN ALİ:

ÜLKÜC TV PKK YANDAŞLARINI GÖNDERİN ORAYA BIRAKIN GİTSİNLER

yanıt0
yanıt0
recep:

senin devletin 40 sende toplamda yapamadı senin gibi capulcularmı yaapacak ruyandamı gördun

yanıt0
yanıt0
türk kızı:

geber it sörüsü daiş vahşi sırtlan sörüsü. . . . . . . . . . . . . . . . . .

23
6
yanıtYanıtla
hakikat:

abd nin ırakta ne işi var demokrasimi getiriyor menfaatleri için değil mi, arap ülkeleri heber vermiştir herhalde işide biz geliyoruz kaç diye sonuçta kurana inanıyorlar. abd ikinci israili kaybetmek istemiyor. kafirleri dost edinmeyin. allah (c. c)

23
0
yanıtYanıtla
malatya44:

IŞİD salaktı demi operasyon düzenliceğini bildiği halde kapalı kutu gibi bombaladığın binalarda duracak :) Sen git boş binaları bombala dur. Sonrada ağır darbe vurdun. Hah oldu yani :D

11
10
yanıtYanıtla
HOHO:

İŞİDİN DÜŞÜRDÜĞÜ UÇAKLARI SAYMIYORLAR BİRDE YABANCI TARAFSIZ MEDYAYA BAKIN ABDNİN PALAVRALARI

9
12
yanıtYanıtla
kahrolsun işit:

hade işit te paylaşsın uçak düşürdük diye hepsi geberecek. kahrolsun işit bu topraklar hepsine mezar olacak

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title