Haberler

ABD'den Şok İddia: Putin Ölüyor!

Güncelleme:

Amerikan New York Post Gazetesi'nin haberine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin kansere yakalandı.

Yazın konulan teşhise göre Putin pankreas ya da omurilik kanseri. Üstelik kanser türü oldukça agresif. Doktorlara göre, bu tür kansere yakalanan hastaların yaşama şansları sadece yüzde 8.

Amerikan gazetesi, Putin'in Almanya'nın Dresdner kentindeki bir doktora başvurduğunu yazdı. Rusya'nın güçlü lideri Putin'in, 84 yaşındaki kanser uzmanı doktoru ile KGB'de görevliyken, Doğu Almanya'da tanıştığı söyleniyor. Doktorun Putin'e kasları güçlendiren steroid iğnesi enjekte ettiği belirtildi.

SPORTMEN LİDER

Zaman zaman yüzerken, balık avlarken kaslı üstsüz fotoğrafları yayımlanan ve sportmen yanını sergilemeye özen gösteren Rus liderin, 7 Ekim'deki 62. yaş gününü 15 yıl sonra ilk kez kutlaması ilginç karşılanmıştı.

Siyasete hiç ara vermeyip tatil yapmayan Putin, doğum gününü yerleşim merkezlerinden yüzlerce kilometre uzaklıktaki Sibirya'da bulunan Tayga Ormanları'nda geçirmişti.

"3 YIL ÖMRÜ KALDI"

ABD'li yazar Richard Johnson da Putin'le ilgili biyografisinde, ''Putin'in 3 yıl ömrü kaldı. O ülkesinin sınırlarını genişleterek, öldüğünde bir kahraman olarak anılmak istiyor'' dedi.

"AGRESİF POLİTİKALARI HASTALIĞINDAN KAYNAKLANIYOR"

Polonya'daki Fakt Gazetesi ise daha da ileriye giderek, ''Kremlin şefinin agresif dış politikaları hastalığından kaynaklanıyor. Aldığı ağır ilaçlar buna bir etken'' ifadesine yer verdi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rusya Federasyonu Vladimir Putin New York Almanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (24)

REDBULL:

ALLAH OBAMANIN ÖMRÜNDEN ALIP PUTİNE ÖMÜRLERDEN ÖMÜR VERSİN

40
6
yanıtYanıtla
):

ölsün dünya bir pislikten daha kurtulur.

3
31
yanıtYanıtla
YUH:

Putin bence adam gibi devlet adamı rusya için

33
1
yanıtYanıtla
turkogluturk:

icirdiniz zehiri ölüyor diye dört köse olmussunuz

24
1
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

EĞER DOĞRUYSA KANSERE YAKALANMASINA SEBEP ABD DİR TIPKI VENEZUELA ESKİ DEVLET BAŞKANI HUGO CHAVEZ GİBİ

25
0
yanıtYanıtla
kapkara:

bende Putinin sesi niye çıkmıyor diyordum adam can derdine düşmüş. .

20
0
yanıtYanıtla
Mehmet Momilis:

Rusyayı mafya idaresinden ve itibarsız durumundan kurtarıp tekrar eski itibarına kavuşturan gerçek lider. Bir türk olarak ülkesini düşünen bu lideri saygıyla selamlıyorum. Hastalığı varsa geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

13
6
yanıtYanıtla
Poetin:

en kisa zamanda rus konsolosluğuna ugramaniz rica edilir

yanıt0
yanıt0
ZOGOR:

allah ırahmet eylesin eyi adamdı , kendi ülkesini menfaatları üçün kimsenin önünde eyilmedi , örnek bir lideridi, mekanı cennet olsun , sorgu sual odalarından tez çıkar inşallah

11
6
yanıtYanıtla
şeytan:

bence amerika hasta etmiştir, ekmeğine aşına yıllardır bişeyler koymuşlardır

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title