Haberler

Aachen Uluslararası Binicilik Festivali

THY Yönetim Kurulu üyesi Aycı: "Bu organizasyon 140 ülkede canlı olarak yayınlanıyor.

Aachen Uluslararası Binicilik Festivali (CHIO Aachen) kapsamında gerçekleştirilen, "Türk Hava Yolları (THY) Avrupa Ödülü" engel atlama yarışmasında, Amerikalı sporcu Kent Farrington, "Voyeur" isimli atıyla 47.82 saniye ile en iyi zamanı elde ederek birinci oldu. Yarışmada ikinciliği Portekizli sporcu Luciana Diniz, "Lady Lindenhof" ile üçüncülüğü ise İrlandalı Shane Breen "Confident Of Victory" ile elde etti.

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı ve THY Yönetim Kurulu üyesi İlker Aycı, ödül törenine katılarak yarışmada derece alan sporculara hediyelerini takdim etti.

Yarışmada birinci olan sporcu Kent Farrigton'a üzerinde "1 milyon Miles" yazılı hediye çekini veren Aycı, tören bitiminde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. THY'nin başarılı tanıtım halkalarına bir yenisini eklemenin gururunu yaşadığını ifade eden İlker Aycı, "Bu organizasyon dünyanın en önemli binicilik yarışmalardan birisi durumunda. Bu etkinlik 140 ülkede canlı olarak yayınlanıyor. THY ismi burada defalarca anons edilerek tüm dünyaya bir kez daha hatırlatıldı. Bu yarışmaya sponsor olabilmek için bir çok şirket yarışıyor" dedi.

THY'nin üst düzey sponsorlarından olduğu CHIO Achen, binicilik dalında Almanya'nın en çok ödüllü etkinliği olarak biliniyor. Dünyanın bir çok ülkesinden binicilerin katıldığı ve 10 Temmuz'da başlayan etkinliği, 360 bin seyircinin izlenmesi bekleniyor. Yarışmacılar, "atlı cimnastik", "dresaj", "engel atlama", "eventing" ve "dört atlı araba" dallarında mücadele edecek.

Müsabakalar 20 Temmuz'da sona erecek. - Hessen

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title